NK jeugd (J): finalisten zijn bekend, kijk hier de duels terug

Voor de liefhebbers van zaalhockey vonden op zaterdag 4 februari de halve finales van het NK Jeugd plaats in het Sportcampus Zuiderpark in Den Haag en het Topsportcentrum in Rotterdam. Hockey.nl zond de halve finales van alle leeftijdscategorieën live uit.

Kijk de halve finales terug

De finalisten in de categorie JO14 zijn bekend. Het wordt een op en top Haags onderonsje in de Sportcampus Zuiderpark morgen. HDM won overtuigend van Rood-Wit (5-1). Klein Zwitserland won nipt van Tilburg (0-1).

HDM JO14-1 – Rood-Wit JO14-1 (5-1)

Tilburg JO14-1 – Klein Zwitserland JO14-1 (0-1)

Ook de finalisten van JO16 zijn bekend. Schaerweijde liet geen spaan heel van Union. Het werd maar liefst 17-0. De uitdager van de Zeister ploeg wordt Den Bosch dat na een Brabants onderonsje tegen Oranje-Rood de overwinning over de streep trok (2-3).

Schaerweijde JO16-1 – Union JO16-1 (17-0)

Oranje-Rood JO16-1 – Den Bosch JO16-1 (2-3)

De finale in de categorie JO18 wordt een Bosderby. Schaerweijde stond lang op voorsprong in de halve finale tegen Amsterdam, maar laatstgenoemde ploeg kwam twee minuten voor tijd alsnog op gelijke hoogte (3-3). Tijdens de shoot-out-serie bleek Amsterdam de sterkste. De tweede halve finale was ook al een treffen tussen ploegen uit het Amsterdamse Bos. Pinoké en Hurley maakten er een spectaculaire wedstrijd van met een uiteindelijke 2-8 overwinning voor Hurley.

Schaerweijde JO18-1 – Amsterdam JO18-1 (3-3, Amsterdam wint na shoot-outs)

Pinoké JO18-1 – Hurley JO18-1