Spelerscarrousel HK: Polkamp, ’t Hart en De Groot bezig aan laatste seizoen Bloemendaal

Op deze pagina vind je een overzicht van het laatste transfernieuws. We proberen zo compleet mogelijk te zijn, maar laat het ons weten als je iets mist via redactie@hockey.nl. Bekijk hier het tot dusver complete overzicht van de dames en hier het overzicht van de heren.

29/02/2020
Bloemendaal neemt na het seizoen afscheid van Oliver Polkamp, Mats de Groot en Sander ’t Hart. Het drietal heeft besloten te stoppen bij de landskampioen. De Groot kwam in de zomer van 2013 over van Schaerweijde naar ’t Kopje en groeide in de afgelopen jaren uit tot een steunpilaar in de verdediging van de Mussen. Sander ’t Hart stapte in 2017 na acht seizoenen Amsterdam over naar Bloemendaal. Polkamp is bezig aan zijn eerste seizoen bij de club, nadat hij afgelopen seizoen met Hurley de titel in de Promotieklasse had veroverd.

13/02/2020
Pinoké heeft zich voor de komende twee seizoenen versterkt met Duits international Niklas Wellen. De 25-jarige aanvaller komt over van Crefelder HTC, waar hij al sinds zijn zestiende in het eerste team speelde.

4/02/2020
Jake Whetton speelt komend seizoen voor Oranje-Rood. De 28-jarige Australische international heeft een contract voor twee jaar getekend bij de ploeg van coach Robert van der Horst, zijn voormalige ploeggenoot bij Jaypee Punjab Warriors in de Hockey India League (HIL).

31/01/2020
Sander Baart keert komend seizoen terug in Eindhoven. De 31-jarige verdediger heeft een contract voor twee jaar getekend bij Oranje-Rood. Baart is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij het Belgische Braxgata. Daarvoor speelde hij in Spanje bij Real Club de Polo.

29/01/2020
Mink van der Weerden verlaat Oranje-Rood na twaalf jaar voor een avontuur in Duitsland. De 31-jarige strafcornerspecialist maakt komend seizoen de overstap van Eindhoven naar Rot-Weiss Köln.

10/01/2020
De Australische international Aran Zalewski keert na de Olympische Spelen van Tokio terug bij Pinoké, waarvoor hij ook in het seizoen 2016-2017 speelde.


8 Reacties

 1. arnoldS

  Even relativeren; twee artikelen die schrijven voor dat er totale gekte ontstaat op “de hockeytransfermarkt”. Dan valt het op dat er 5 “transfers” voor volgend seizoen zijn.... valt dit mee of tegen? Leuke tip voor redactie; zoek eens uit wie er 4jr geleden de overstap heeft gemaakt. Wie is er binnen NL van club veranderd, wie is er van t buitenland gekomen en belangrijker hoe lang zijn ze gebleven en wat was dan hun impact???

  1. arnoldS

   Extra tipje; pak de spelerslijsten van toen erbij. Heb je gelijk een mooi vergelijk. Tof om te zien!! Succes redactie

 2. stekel

  Clickbait titel en tekst.

 3. jeichinastolk

  Komen er dan geen nieuwe spelers naar HGC?

 4. klaassen

  Tuurlijk wel, hockeygod Ashley komt volgend jaar vast wel weer terug in Wassenaar.


Wat vind jij? Praat mee...