Round-up Super A: Zwolle MA1 behoudt ongeslagen status

Zwolle MA1 blijft ongeslagen na vier speeldagen. Zaterdag was de formatie in poule D veel te sterk voor GHBS: 12-0. In poule B is de spanning om te snijden met vier ploegen met zeven punten. Bij de jongens zijn Qui Vive, Amsterdam en Schaerweijde nog zonder puntenverlies.

Jongens Super A

Poule A
Victoria moet in de stand HBS naast zich dulden. Victoria speelde gelijk tegen Reigers (5-5), terwijl HBS met 5-1 won van hekkensluiter Beuningen. HBS en Victoria gaan aan kop met tien punten na vier speeldagen.

Poule B
In poule B gaan drie ploegen met negen punten aan kop: Tilburg, Wageningen en Hurley. Tilburg won met 8-0 van hekkensluiter Voordaan. Wageningen was met 3-1 te sterk voor Roomburg en Hurley versloeg op eigen veld HOD met 3-2.

Poule C
Qui Vive blijft ook na de vierde speeldag zonder puntenverlies. De Uithoornse formatie won met 4-2 bij Alliance. Zwolle haalde uit bij Westerkwartier. Het werd 12-0. Westerkwartier wacht nog op de eerste punten van het seizoen.

Poule D
Schaerweijde en Amsterdam delen de leiding in poule D met twaalf punten uit vier wedstrijden. Beide teams wonnen hun uitwedstrijd met 6-1. Schaerweijde was in Wassenaar te sterk voor HGC en Amsterdam versloeg stadgenoot Athena.

Meisjes Super A

Poule A
Dankzij een 2-1-zege bij hekkensluiter Geel-Zwart gaat Oss ongeslagen aan de leiding. Ring Pass schoof naar de tweede plaats ten koste van Leonidas nadat het onderlinge duel tussen beide ploegen met 1-5 werd gewonnen door Ring Pass.

Poule B
Het is spannend in poule B. Liefst vier ploegen gaan aan kop met zeven uit vier wedstrijden. Breda en Gooische hielden elkaar in bedwang (1-1), terwijl HOD met 2-0 won van MOP en Klein Zwitserland niet verder kwam dan 2-2 tegen Houten.

Poule C
SCHC en Huizen gaan gezamenlijk aan de leiding met de volle buit uit vier duels. Huizen versloeg HIC met 4-2 en SCHC was met 4-0 te sterk voor Hurley. Quick Stick is nog steeds zonder punten na de nederlaag tegen Gouda.

Poule D
Zwolle stapte ook op de vierde speeldag als winnaar van het veld. GHBS had weinig in de melk te brokkelen tegen de ongeslagen koploper. Het werd liefst 12-0. De nummer twee, Bloemendaal, heeft als vijf punten achterstand op Zwolle. Bloemendaal won met 5-0 van Rotterdam.


Wat vind jij? Praat mee...