Kampen en Clinics

Kampen

Nationale sportkampen

Bij de Hockeykampen (Junior: 6-8 jr. & Original 8-12 jr.) ga je in de ochtend veel hockeyen en in de middag is er een gezonde mix tussen hockey en andere sportactiviteiten. Voor de fanatiekelingen die de hele dag willen hockeyen zijn er de tophockeykampen (10-17 jr.). Deze dagkampen worden door heel Nederland georganiseerd. Wil jij liever blijven slapen, kijk dan naar onze specials. Hockey- en Beachkamp; Internationaal Hockeykamp; Hockeykamp België het Sleepcornerkamp of de kampen op Laren.

In de zomervakantie op meer dan 30 locaties! Bekijk alles op www.nationalesportkampen.nl/hockey

Bovelander Hockeykampen | Hockey. Fun. Friends

De Bovelander hockeykampen, staan garant voor veel hockey met spectaculaire trainingen met veel aandacht voor het sociale programma. Ze kenmerken zich door het ontspannen karakter, waarbij iedere deelnemer maximale individuele aandacht krijgt. Plezier en veiligheid staan voorop en er is ruim tijd om nieuwe vrienden te maken. In de afgelopen 22 jaar hebben wij een grote groep met Hoofdklassehockeyers en (ex-)internationals om ons heen verzameld die veel ervaring hebben en met veel plezier en enthousiasme hun kennis en vaardigheden weten over te dragen. Zo wordt ieder hockeykamp en hockeyclinic een topervaring! Ga naar www.bovelander.nl voor alle details en om je in te schrijven.

BP Tophockeykampen

23 juni – BP Panna Battle *NIEUW* Word jij de BP Panna Legend? Voor de echte Pannakooi liefhebbers organiseren wij nu de BP Panna Battle. Win jij het toernooi? Dan win jij een gratis BP Kamp naar keuze!

9 en 10 juli – GOLDSTARKAMP 4 met Naomi van As, Ellen Hoog en Kim Lammers! HET kamp van 2018. Hier train jij twee dagen lang samen met deze toppers die het gehele kamp aanwezig zijn. Twee dagen lang op een zeer hoog niveau trainen, samen met de beste hockeyers van de wereld.

23 en 24 juli – BP Legends Hockey Kamp met Billy Bakker, Mirco Pruyser, Valentin Verga en Jonas de Geus! Wil jij twee dagen lang trainer met de échte hockeylegends? Zoals je van ons gewend bent gaan we twee dagen lang keihard trainen om jou nog beter te maken. Meld je nu aan via onderstaande link.

Aanmelden kan via www.bpcollege.nl.

Sportways

SportWays overnachtingskampen (10 t/m 21 jaar)

Deze zomer heeft Sportways in Amsterdam, Antwerpen en Barcelona een aantal uitdagende hockeyprogramma’s met overnachting voor je in petto: de ultieme (internationale) hockeyervaring waarbij je je skills verbetert. Kijk op www.sportways.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

 
Amsterdam 1. Thomas Briels Talent Camp: 1 t/m 7 juli
Antwerp Drijver Goalie Camp: 1 t/m 7 juli
Amsterdam 2. Top Hockey Camp: 8 t/m 14 juli
Antwerp All Stars Hockey Camp: 8 t/m 14 juli
Amsterdam 3. Elite Hockey Camp: 15 t/m 21 juli
Amsterdam 3. Drijver Goalie Camp: 15 t/m 21 juli
Amsterdam 4a. Top Hockey Camp: 22 t/m 28 juli
Amsterdam 4a. Drijver Goalie Camp: 22 t/m 28 juli
Amsterdam 4b. All Stars Hockey Camp: 22 t/m 28 juli
Amsterdam 5. Elite Hockey Camp: 29 juli t/m 4 augustus
Amsterdam 5. Drijver Goalie Camp: 29 juli t/m 4 augustus
Barcelona EHF Excellence Hockey Camp: 31 juli t/m 8 augustus
Amsterdam 6. Top Hockey Camp: 5 t/m 11 augustus
Amsterdam 7. Euro Hockey Camp: 12 t/m 18 augustus
Amsterdam 8. All Stars Hockey Camp: 19 t/m 24 augustus
 
SportWays dagkampen
SportWays organiseert in de meivakantie op door heel Nederland 2-/3- of 5-daagse kampen, waarbij je gewoon thuis slaapt. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt! Er zijn Kids-kampen (5 t/m 9 jaar), YoungStars-kampen (10 t/m 13 jaar), YoungStars TOP (10 t/m 14 jaar) en Goalie-kampen (8 t/m 14 jaar). Meld je aan op www.sportways.nl.

Clinics

Bovelander Clinics

Clinics van Bovelander & Bovelander staan voor plezier, passie en kwaliteit! Voor alle doelgroepen hebben wij gepaste clinics: Jongste Jeugd, D- t/m A-jeugd, Specialisme, Senioren en Train de Trainers. Ga naar www.bovelander.nl voor alle details en om je in te schrijven.

 

De KNHB clinic

De KNHB organiseert in samenwerking met Bovelander & Bovelander hockeyclinics met internationals en Hoofdklasse-hockeyers. Tijdens deze clinic demonstreren tophockeyers hun technische en tactische vaardigheden en delen tips & tricks. Uiteraard beantwoorden zij ook vragen van de aanwezige jonge hockeyers en delen ze handtekeningen uit. Meer informatie over de KNHB clinic met internationals en hoofdklassehockeyers vind je op de website van Bovelander & Bovelander.