Kampen en Clinics

Kampen

BP GOLD STAR KAMP 2017

18, 19 en 20 juli van 10:00 – 16:00 uur

Het BP GOLD STAR KAMP is een hockeykamp zonder overnachting. Elke dag wordt er 2-3 keer getraind op de thema’s die Naomi van As, Kim Lammers en Ellen Hoog het belangrijkst vinden om jou in te laten specialiseren/ontwikkelen. Zo was Kim de specialist in scoren, Naomi staat bekend om haar geweldige dribbels en passeerbewegingen en Ellen heeft natuurlijk haar dribbels en een geweldige backhand!

Ben jij tussen de 8-16 jaar, schrijf je dan snel in voor deze unieke kans om samen te trainen met de beste hockeysters van Nederland (en de wereld)!

Alle deelnemers ontvangen een uniek BP Gold Star Shirt!

SportWays dagkampen in de zomervakantie

SportWays organiseert deze zomervakantie op 27 locaties uitdagende dagkampen. Op alle locaties wordt zowel een Kidskamp (6 t/m 9 jaar) als YoungStars kamp (10 t/m 13 jaar) georganiseerd.

Abcoude 24 t/m 26 juli
Amsterdam 30 aug t/m 1 sept
Athena 28 aug t/m 1 sept (incl YoungStars Top en Drijver Goalie)
Baarn 10 t/m 12 juli
Barendrecht 10 t/m 12 juli
Capelle 10 t/m 12 juli
Dordrecht 10 t/m 12 juli
Fletiomare 10 t/m 12 juli (inclusief YoungStars Top Camp) en 14 t/m 16 augustus
Forescate 14 t/m 16 augustus (inclusief YoungStars Top en Drijver Goalie)
GHBS 24 t/m 26 juli
HGC 10 t/m 12 juli
HIC 24 t/m 26 juli
Hilversum 24 t/m 26 juli
Houten 10 t/m 12 juli
IJsseloever 10 t/m 12 juli
Hurley 24 t/m 26 jul
Kieviten 10 t/m 12 juli
Klein Zwitserland 10 t/m 12 juli en 14 t/m 16 augustus (met overnachting mogelijk)
Lochem 14 t/m 16 augustus
Leiden 10 t/m 14 juli (2, 3 en 5 dagen)
MOP 17 t/m 19 juli
Naarden 28 t/m 28 juli
Noordwijk 10 t/m 12 juli
Pinoké 24 t/m 28 juli
Twente 24 t/m 26 juli
Woerden 10 t/m 12 juli
Zoetermeer 10 t/m 12 juli

Pan-na de Verbunt keepers

Komende zomer organiseert Pan-na de Verbunt keeperszomerscholen op de volgende clubs:

 • Teteringen
 • Schiedam
 • De Kromhouters
 • Den Bosch
 • RAHC (België)

Zit je midden in de selectietrainingen of wil je gewoon lekker door trainen ga dan naar www.pan-na.nl/zomerschool en schrijf je in. Een aantal zomerscholen is ook toegankelijk voor de senioren. Let op door dat we met kleine groepen werken kan de zomerschool snel vol zijn.

Goalies at Sea

Vorig jaar hebben jullie ook het keeperskamp Goalies at Sea meegenomen in jullie kampen en clinic agenda. Graag zouden wij er dit jaar ook weer tussen staan. Pan-na Goalies (Kai Zaoui) en Pi-Academie (Pia de Wolf-Sanders) organiseren van 16 augustus t/m 19 augustus een spetterend keeperskamp bij HC Walcheren. Vanaf 16 augustus tot 19 augustus, intensief trainen onder begeleiding van top trainers . Goalies at Sea is een initiatief van Pan-na Goalies, Pi-Academie en HC Walcheren. Kosten 325 euro. Meer info.

Huizer Hockeykamp

Het Huizer Hockey Kamp zondag 23 juli t/m donderdag 27 juli. Vier nachten en vijf dagen volop plezier!
Een kamp voor kids vanuit het hele land, in de leeftijd van 10 t/m 13 jaar, voor beginnende en ervaren hockeyers. Uiteraard wordt er ook aan de keepers gedacht. Hier worden speciale trainingen voor gegeven. Onze staff bestaat uit ervaren hockeyers en zelfs internationals die het leuk vinden om jou een te gekke week te bezorgen.

Naast het hockeyen worden er overdag ook andere activiteiten georganiseerd en heb je af en toe een momentje voor jezelf om met je vrienden en vriendinnen gezellig te chillen. ’s Avonds en tussen de middag worden er heerlijke verse maaltijden bereid door ons professionele keukenteam. Voor de avonden worden er diverse spannende evenementen georganiseerd.

Kosten: € 350

Voor meer informatie en inschrijven ga naar: www.huizerhockeykamp2017.nl. Contact kan via: info@huizerhockeykamp2017.nl

Sportways kampen

SportWays overnachtingskampen
Jezelf uitdagen en verbeteren in een international omgeving én trainen met de crème de la crème van de wereld tophockey. Dat kan tijdens een onvergetelijke SportWays-week!

Zomervakantie:
02 t/m 08 juli: Amsterdam All Stars Hockey Camp 1
03 t/m 07 juli: Antwerpen All Stars Hockey Camp
09 t/m 15 juli: Amsterdam Top Hockey Camp 1
09 t/m 15 juli: Antwerpen Top Hockey Camp
09 t/m 15 juli: Antwerpen Drijver Goalie Camp
16 t/m 22 juli: Amsterdam All Stars Hockey Camp 2
21 t/m 29 juli: Barcelona Top Hockey Camp
23 t/m 29 juli: Amsterdam Elite Hockey Camp
23 t/m 29 juli: Amsterdam Drijver Goalie Camp 1
23 t/m 29 juli: Amsterdam All Stars Hockey Camp 3
30 juli t/m 5 aug: Amsterdam Top Hockey Camp 2
01 t/m 09 aug:  Barcelona EHF Excellence Camp
06 t/m 12 aug: Amsterdam Top Hockey Camp 3
06 t/m 12 aug: Amsterdam Drijver Goalie Camp 2
13 t/m 19 aug: Amsterdam All Stars Hockey Camp 4
20 t/m 25 aug: Amsterdam EHF Hockey Camp

SportWays dagkampen in de meivakantie:
SportWays organiseert deze meivakantie op 15 locaties uitdagende dagkampen. Op alle locaties wordt zowel een Kids kamp (6 t/m 9 jaar) als YoungStars kamp (10 t/m 13 jaar) georganiseerd.

MB Olympische hockeykampen

De MB Olympische hockeykampen, van oud-international Marcel Balkenstein, zijn de afgelopen jaren een begrip geworden in het zuiden. Volgens dezelfde formule als de MB Hockeyschool krijgen kinderen 3 dagen lang  toptraining. Veel individuele aandacht, een hoge intensiteit van training  en toptrainers zorgen ervoor dat iedere deelnemer maximaal wordt uitgedaagd op zijn of haar niveau.

Het MB Olympisch kamp staat voor:

 • kwaliteit, plezier en uitdaging.
 • Training in groepen van maximaal 8 kinderen met dus veel individuele aandacht
 • Ervaren (ex) internationals, hoofdklassetrainers en gediplomeerd trainers
 • Per 6 kinderen gemiddeld 1 trainer.
 • Moderne trainingstechnieken
 • Gezonde voeding en loopscholing

De hockeykampen zijn opgezet voor m.n. de gemotiveerde kinderen. Talent is daarbij geen vereiste. Na afloop van ons hockeykamp heb je veel plezier gehad, zijn je basistechnieken sterk verbeterd en heb je kennis gemaakt met de nieuwste technieken. Alle kampen voor 2016 zitten vol, maar er komen zeker weer nieuwe kampen.

Website: www.mbhockeyschool.nl

ML Hockeykampen

In de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie organiseert ML Hockey Support hockeykampen door heel Nederland. De hockeykampen bieden de mogelijkheid om 3 of 5 dagen toptrainingen te krijgen van toptrainers. Iedere deelnemer wordt maximaal uitgedaagd en kan zich ontwikkelen op zijn of haar niveau.

Kijk op de site voor meer informatie en data: www.hockeysupport.nl

Clinics

Keepersclinic op 2e pinksterdag:

Zaalseizoen loopt ten einde, het veld wacht weer! Wil je straks lekker getraind worden, plezier hebben en veel bijleren? Dat kan!  Schrijf je snel in voor de keepersclinic in Oosterhout bij de Warande op tweede pinksterdag 5 juni. Kijk op www.dehockeykeeper.nl Een clinic voor alle keepers, niveau, leeftijd, jongen of meisje het maakt niet uit, alle keepers zijn welkom!  Ook de G-keep en de veteraan! Dus of je nu 8 of 88 bent, doe mee en krijg training op jouw niveau!

Het is een te gekke keepersclinic waarbij Oranje-Rood en Oranje Keeper Pirmin Blaak, de keeper van Schaerweijde en het Pools Nationaal elftal Arek Matuszak , de keepster van Kampong en Europees kampioen met het Nederlands Zaalhockey elftal, Alexandra Heerbaart en de trainers van GoalieWorks je zullen trainen! En natuurlijk kun je ook met ze op de foto!

Tussen de sessies door is er een spetterende demo met alle aanwezige toppers, waarbij goed te zien zal zijn hoe het er op een training aan toe gaat. Het belooft een spetterende dag te worden, voor ouders en keepers, schrijf je snel in via www.dehockeykeeper.nl

NL Hockey Challenge

Je traint een dag met toptrainers om je technieken nóg beter te maken en tegelijkertijd maak je kans om Nederlands Kampioen te worden! ML Hockey Support introduceert het NK Hockey Challenge: hét Nederlands kampioenschap voor hockeyers van elk niveau.

Tijdens een voorronde train je op verschillende technieken onder leiding van de beste hockeyers en trainers van Nederland. Aan het einde van de training krijg je de kans om je beste score neer te zetten per techniek. De winnaars van een voorronde kwalificeren zich voor de finale van het NK Hockey Challenge!

>> Meer informatie en inschrijven

Hockey clinic The Zone!

‘The Zone’ is de hockey clinic van de KNHB. Tijdens deze clinic wordt gewerkt met een spectaculaire opstelling van opblaasvelden. De clinic is geschikt voor deelnemers van 6 t/m 16 jaar. The Zone wordt georganiseerd in samenwerking met Sportways. Wil je zelf deze clinic op je club organiseren? Kijk dan voor meer informatie op de website van Sportways.

De KNHB clinic

De KNHB organiseert in samenwerking met Bovelander & Bovelander hockeyclinics met internationals en hoofdklasse hockeyers. Tijdens deze clinic demonstreren tophockeyers hun technische en tactische vaardigheden en delen tips & tricks. Uiteraard beantwoorden zij ook vragen van de aanwezige jonge hockeyers en delen ze handtekeningen uit. Meer informatie over de KNHB clinic met internationals en hoofdklasse hockeyers vind je op de website van Bovelander & Bovelander.