Kampen en Clinics

Kampen

Nationale sportkampen

Ben jij het eindeloos eten en tafelen tijdens de feestdagen ook zo zat? Doe dan mee aan de zaalhockeykampen van Nationale Sportkampen! Leer veel, beweeg lekker en heb veel plezier. Deze kampen worden op verschillende locaties in Nederland georganiseerd. Meer informatie en inschrijven kan via www.nationalesportkampen.nl

DATA VOLGEN

De Zaalhockeykampen zijn voor iedereen tussen de 8 en 17 jaar. Voor de jongste hockeyers onder ons (5 t/m 7 jaar) zijn er de Junior zaalhockeykampen. Hier kunnen kinderen voor het eerst kennismaken met zaalhockey en krijgen ze de beginselen van zaalhockeyen aangeleerd. 

Daarnaast is er voor spelers die uitkomen in de subtopklasse of hoger (midden Nederland eerste klasse of hoger) een Advanced zaalhockeykamp. Tijdens dit kamp gaat alles een stuk sneller en is het intensiever en uitdagender dan een normaal zaalhockeykamp. Tot slot is er voor de keepers het Zaalkeeperskamp.

DATA VOLGEN

Clinics

BP TOP Hockey Kamp met Lidewij Welten en Eva de Goede! 1 en 2 april op MOP

Op dit kamp krijg jij de kans om te trainen met twee van de beste hockeysters van de wereld: Lidewij Welten en Eva de Goede. Tijdens deze twee dagen train je als een echt international. Je slaapt thuis, zodat je beide dagen helemaal top fit op het veld kan staan. Aanmelden kan via www.bpcollege.nl.

 

De KNHB clinic

De KNHB organiseert in samenwerking met Bovelander & Bovelander hockeyclinics met internationals en Hoofdklasse-hockeyers. Tijdens deze clinic demonstreren tophockeyers hun technische en tactische vaardigheden en delen tips & tricks. Uiteraard beantwoorden zij ook vragen van de aanwezige jonge hockeyers en delen ze handtekeningen uit. Meer informatie over de KNHB clinic met internationals en hoofdklasse hockeyers vind je op de website van Bovelander & Bovelander.