Kampen en Clinics

Kampen

Op de website van de KNHB vind je een compleet overzicht van alle hockeykamp-organisatoren.

Huizer Hockeykamp

Het Huizer Hockey Kamp zondag 23 juli t/m donderdag 27 juli. Vier nachten en vijf dagen volop plezier!
Een kamp voor kids vanuit het hele land, in de leeftijd van 10 t/m 13 jaar, voor beginnende en ervaren hockeyers. Uiteraard wordt er ook aan de keepers gedacht. Hier worden speciale trainingen voor gegeven. Onze staff bestaat uit ervaren hockeyers en zelfs internationals die het leuk vinden om jou een te gekke week te bezorgen.

Naast het hockeyen worden er overdag ook andere activiteiten georganiseerd en heb je af en toe een momentje voor jezelf om met je vrienden en vriendinnen gezellig te chillen. ’s Avonds en tussen de middag worden er heerlijke verse maaltijden bereid door ons professionele keukenteam. Voor de avonden worden er diverse spannende evenementen georganiseerd.

Kosten: € 350

Voor meer informatie en inschrijven ga naar: www.huizerhockeykamp2017.nl. Contact kan via: info@huizerhockeykamp2017.nl

Sportways kampen

SportWays overnachtingskampen
Jezelf uitdagen en verbeteren in een international omgeving én trainen met de crème de la crème van de wereld tophockey. Dat kan tijdens een onvergetelijke SportWays-week!

Meivakantie:
24 t/m 28 april: Amsterdam Top Hockey Camp Mei
24 t/m 28 april: Amsterdam Drijver Goalie Camp Mei

Zomervakantie:
02 t/m 08 juli: Amsterdam All Stars Hockey Camp 1
03 t/m 07 juli: Antwerpen All Stars Hockey Camp
09 t/m 15 juli: Amsterdam Top Hockey Camp 1
09 t/m 15 juli: Antwerpen Top Hockey Camp
09 t/m 15 juli: Antwerpen Drijver Goalie Camp
16 t/m 22 juli: Amsterdam All Stars Hockey Camp 2
21 t/m 29 juli: Barcelona Top Hockey Camp
23 t/m 29 juli: Amsterdam Elite Hockey Camp
23 t/m 29 juli: Amsterdam Drijver Goalie Camp 1
23 t/m 29 juli: Amsterdam All Stars Hockey Camp 3
30 juli t/m 5 aug: Amsterdam Top Hockey Camp 2
01 t/m 09 aug:  Barcelona EHF Excellence Camp
06 t/m 12 aug: Amsterdam Top Hockey Camp 3
06 t/m 12 aug: Amsterdam Drijver Goalie Camp 2
13 t/m 19 aug: Amsterdam All Stars Hockey Camp 4
20 t/m 25 aug: Amsterdam EHF Hockey Camp

SportWays dagkampen in de meivakantie:
SportWays organiseert deze meivakantie op 15 locaties uitdagende dagkampen. Op alle locaties wordt zowel een Kids kamp (6 t/m 9 jaar) als YoungStars kamp (10 t/m 13 jaar) georganiseerd.

24 t/m 26 april:
Amsterdam
Assen
Athena
Baarn
Bemmel 800
Forescate
HIC
Hilversum
Hurley
Klein Zwitserland
Leiden
Meeuwen
MOP
Noordwijk
Shinty
Sneek

1 t/m 3 mei:
Hurley

MB Olympische hockeykampen

De MB Olympische hockeykampen, van oud-international Marcel Balkenstein, zijn de afgelopen jaren een begrip geworden in het zuiden. Volgens dezelfde formule als de MB Hockeyschool krijgen kinderen 3 dagen lang  toptraining. Veel individuele aandacht, een hoge intensiteit van training  en toptrainers zorgen ervoor dat iedere deelnemer maximaal wordt uitgedaagd op zijn of haar niveau.

Het MB Olympisch kamp staat voor:

  • kwaliteit, plezier en uitdaging.
  • Training in groepen van maximaal 8 kinderen met dus veel individuele aandacht
  • Ervaren (ex) internationals, hoofdklassetrainers en gediplomeerd trainers
  • Per 6 kinderen gemiddeld 1 trainer.
  • Moderne trainingstechnieken
  • Gezonde voeding en loopscholing

De hockeykampen zijn opgezet voor m.n. de gemotiveerde kinderen. Talent is daarbij geen vereiste. Na afloop van ons hockeykamp heb je veel plezier gehad, zijn je basistechnieken sterk verbeterd en heb je kennis gemaakt met de nieuwste technieken. Alle kampen voor 2016 zitten vol, maar er komen zeker weer nieuwe kampen.

Website: www.mbhockeyschool.nl

ML Hockeykampen

In de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie organiseert ML Hockey Support hockeykampen door heel Nederland. De hockeykampen bieden de mogelijkheid om 3 of 5 dagen toptrainingen te krijgen van toptrainers. Iedere deelnemer wordt maximaal uitgedaagd en kan zich ontwikkelen op zijn of haar niveau.

Kijk op de site voor meer informatie en data: www.hockeysupport.nl/kamp.php

Clinics

SCHC Clinic met Dames en Heren 1

SCHC Dames en Heren 1 geven op 28 april een clinic van 11.00 – 14.00. Iedereen, van F- tot en met C-leeftijd, kan zich aanmelden, lid zijn van Stichtsche is niet noodzakelijk. Je krijgt keeperstraining van Maddie Hinch of sleeptraining van Caia van Maasakker. En op het einde doen wij een meet & greet en kan je zelfs een shirtje winnen van een international.

Kosten zijn 35,- per persoon en je kunt je aanmelden via: schcclinic@gmail.com

Keepersclinic op 2e pinksterdag:

 Zaalseizoen loopt ten einde, het veld wacht weer! Wil je straks lekker getraind worden, plezier hebben en veel bijleren? Dat kan!  Schrijf je snel in voor de keepersclinic in Oosterhout bij de Warande op 2e pinksterdag 5 juni. Kijk op www.dehockeykeeper.nl Een clinic voor alle keepers, niveau, leeftijd, jongen of meisje het maakt niet uit, alle keepers zijn welkom!  Ook de G-keep en de veteraan! Dus of je nu 8 of 88 bent, doe mee en krijg training op jouw niveau!

Het is een te gekke keepersclinic waarbij Oranje-Rood en Oranje Keeper Pirmin Blaak, de keeper van Schaerweijde en het Pools Nationaal elftal Arek Matuszak , de keepster van Kampong en Europees kampioen met het Nederlands Zaalhockey elftal, Alexandra Heerbaart en de trainers van GoalieWorks je zullen trainen! En natuurlijk kun je ook met ze op de foto!

Tussen de sessies door is er een spetterende demo met alle aanwezige toppers, waarbij goed te zien zal zijn hoe het er op een training aan toe gaat. Het belooft een spetterende dag te worden, voor ouders en keepers, schrijf je snel in via www.dehockeykeeper.nl

Maarten Sikking Clinic op 2e paasdag:

De Maarten Sikking Keepersclinic op 2e paasdag bij hockeyclub Schaerweijde. Wil je als keeper goed trainen, veel plezier hebben en ook nog wat leren? Dat kan!  Schrijf je snel in voor de Maarten Sikking keepersclinic in Zeist bij de Schaerweijde op 2e paasdag 17 april. Kijk o pwww.dehockeykeeper.nl

Een clinic voor alle keepers, niveau, leeftijd, jongen of meisje het maakt niet uit, alle keepers zijn welkom!  Ook de G-keep en de veteraan! Dus of je nu 8 of 88 bent, doe mee en krijg training op jouw niveau! Het is een te gekke keepersclinic waarbij de keeper van Schaerweijde en het Pools Nationaal elftal Arek Matuszak , Simon Zijp keeperstrainer van de Nederlandse hockeykeepers en de trainers van GoalieWorks je zullen trainen! En natuurlijk kun je ook met ze op de foto!

Tussen de sessies door is er een spetterende demo met alle aanwezige toppers, waarbij goed te zien zal zijn hoe het er op een training van het Nederlands elftal aan toe gaat. Het belooft een spetterende dag te worden, voor ouders en keepers, schrijf je snel in via www.dehockeykeeper.nl

Keepersclinic HC Tilburg

Op 22 april 2017 organiseert HC Tilburg in samenwerking met Pan-na de eerste editie van Keepersclinic HC Tilburg. Dit belooft een bijzonder event te worden, waarbij diverse toppers (trainers/keepers) uit binnen- en buitenland aanwezig zullen zijn. Een dag vol toppers (waaronder jezelf).. dus zorg dat je erbij bent! Daarnaast maak je met je inschrijving kans op een OBO Wheelie Bag en Indian Maharadja Gravity Stick. Inschrijven kan t/m 1 april 2017. www.pan-na.nl/inschrijfformulier/

Laren Dames 1 Clinic

Laren Dames 1 zal gedurende het seizoen 2016-2017 enkele clinics verzorgen door het land. Dit is jouw kans om een hele bijzondere hockeymiddag te beleven met internationals, jeugd internationals en een heleboel toptalenten. Jeugdleden van E t/m A-leeftijd en alle clubs zijn welkom dus wees er snel bij. VOL = VOL!

Het wordt een geweldige middag waarin je skills kan verbeteren, op het veld kan staan met internationals en in een minipersconferentie ze het hemd van hun lijf kunt vragen. Er is ranja en fruit en de internationals vertellen over het WK en de OS. Ook is er een loterij met mooie prijzen.

Deze onvergetelijke middag kunnen kinderen meemaken voor slechts €50,- per kind. Voor meer informatie kan men terecht op de Facebookpagina van ‘Laren Dames’. Inschrijven kan via www.larenhockeyshop.nl.

NL Hockey Challenge

Je traint een dag met toptrainers om je technieken nóg beter te maken en tegelijkertijd maak je kans om Nederlands Kampioen te worden! ML Hockey Support introduceert het NK Hockey Challenge: hét Nederlands kampioenschap voor hockeyers van elk niveau.

Tijdens een voorronde train je op verschillende technieken onder leiding van de beste hockeyers en trainers van Nederland. Aan het einde van de training krijg je de kans om je beste score neer te zetten per techniek. De winnaars van een voorronde kwalificeren zich voor de finale van het NK Hockey Challenge!

>> Meer informatie en inschrijven

Hockey clinic The Zone!

‘The Zone’ is de hockey clinic van de KNHB. Tijdens deze clinic wordt gewerkt met een spectaculaire opstelling van opblaasvelden. De clinic is geschikt voor deelnemers van 6 t/m 16 jaar. The Zone wordt georganiseerd in samenwerking met Sportways. Wil je zelf deze clinic op je club organiseren? Kijk dan voor meer informatie op de website van Sportways.

De KNHB clinic

De KNHB organiseert in samenwerking met Bovelander & Bovelander hockeyclinics met internationals en hoofdklasse hockeyers. Tijdens deze clinic demonstreren tophockeyers hun technische en tactische vaardigheden en delen tips & tricks. Uiteraard beantwoorden zij ook vragen van de aanwezige jonge hockeyers en delen ze handtekeningen uit. Meer informatie over de KNHB clinic met internationals en hoofdklasse hockeyers vind je op de website van Bovelander & Bovelander.