Kampen en Clinics

Wil jij je hockeyvaardigheden verbeteren of gewoon gezellig met leeftijdsgenoten gezellig een of meerdere dagen hockeyen? Wij hebben hieronder de aanbieders van de kampen en clinics voor je op een rij gezet. Alvast veel plezier.

Kampen

Nationale sportkampen

Bij de Hockeykampen (Junior: 6-8 jr. & Original 8-12 jr.) ga je in de ochtend veel hockeyen en in de middag is er een gezonde mix tussen hockey en andere sportactiviteiten. Voor de fanatiekelingen die de hele dag willen hockeyen zijn er de tophockeykampen (10-17 jr.). Deze dagkampen worden door heel Nederland gehouden. Wil jij liever blijven slapen, kijk dan naar onze specials. Hockey- en Beachkamp; Internationaal Hockeykamp; Hockeykamp België het Sleepcornerkamp of de kampen op Laren.

Bekijk alles op www.nationalesportkampen.nl/hockey

Bovelander Hockeykampen | Hockey. Fun. Friends

De Bovelander hockeykampen, staan garant voor veel hockey met spectaculaire trainingen met veel aandacht voor het sociale programma. Ze kenmerken zich door het ontspannen karakter, waarbij iedere deelnemer maximale individuele aandacht krijgt. Plezier en veiligheid staan voorop en er is ruim tijd om nieuwe vrienden te maken. In de afgelopen 22 jaar hebben wij een grote groep met Hoofdklassehockeyers en (ex-)internationals om ons heen verzameld die veel ervaring hebben en met veel plezier en enthousiasme hun kennis en vaardigheden weten over te dragen. Zo wordt ieder hockeykamp en hockeyclinic een topervaring!

Ga naar www.bovelander.nl voor alle details en om je in te schrijven.

BP Tophockeykampen

Beter leren dribbelen? Sneller iemand kunnen passeren? Nog meer scoren tijdens een wedstrijd?

Tijdens de BP-hockeykampen verbeter je jouw technieken. Hockeyers van alle niveau’s zijn welkom! De toptrainers van BP leren jou in korte tijd al hun tips & tricks. Terwijl jij een leuke training hebt met de andere deelnemers, letten de BP trainers op jouw persoonlijke ontwikkeling. Wat is er nou gezelliger dan samen nóg betere hockeyers worden?

Aanmelden kan via bpcollege.nl.

Sportways

SportWays overnachtingskampen (10 t/m 21 jaar)

Klaar voor de ervaring van je leven? Wij ademen hockey en dat laten we onze deelnemers maar al te graag meemaken. Niets voor niets beloven we 100% hockey, maximale progressie, onbezorgde dagen en een veel (hockey)plezier. Onze kampen staan bekend om de bijzondere SportWays vibe, zowel in Nederland als wereldwijd. Vanuit de hele wereld komen spelers, coaches en trainers naar de kampen toe om een onvergetelijke tijd te hebben. Jaarlijks ontwikkelen we, samen met de beste coaches en trainers uit de wereld, nieuwe trainingsvormen, om jou gegarandeerd als een betere hockeyer naar huis te sturen. We organiseren dagkampen in bijna heel Europa én in veel landen daarbuiten en hockeykampen met overnachtingen in andere Amsterdam, Antwerpen en Barcelona.

Ga naar www.sportways.nl voor meer informatie, de kampkalender en om je direct in te schrijven!

PANASJ

Spelen met de bal, spelen met je tegenstander en spelen met plezier. Je leert bij de PANASJ-kampen hockeyen op de PANASJ-manier waarbij we in de ochtend de motorische en technische basis leggen om dit in de middag toe te passen in uitdagende wedstrijd- en toernooivormen. Tussen de hockey activiteiten door geniet je van de kampspelen en een kindvriendelijke lunch. Onze kampen staan onder begeleiding van goed opgeleide trainers en zijn daarom geschikt voor kinderen van alle niveaus. Bij PANASJ hebben we een mini-kamp voor de vier tot vijfjarigen in de ochtend of middag. Voor de vijf- tot twaalfjarigen hebben we de junioren dagkampen. Binnen dit kamp worden de kinderen op leeftijd ingedeeld, en voor de fanatiekere hockeyer van tien tot veertien jaar hebben wij de Next Level kampen. Ons streven is dat elk kind het kamp verlaat met een grote lach op het gezicht en een dosis nieuwe geleerde skills.  Kijk op onze site voor meer informatie en steden waar deze kampen plaats vinden.

Clinics

Bovelander Clinics

Clinics van Bovelander & Bovelander staan voor plezier, passie en kwaliteit! Voor alle doelgroepen hebben wij gepaste clinics: Jongste Jeugd, D- t/m A-jeugd, Specialisme, Senioren en Train de Trainers. Ga naar www.bovelander.nl voor alle details en om je in te schrijven.

De KNHB clinic

De KNHB organiseert in samenwerking met Bovelander & Bovelander hockeyclinics met internationals en Hoofdklasse-hockeyers. Tijdens deze clinic demonstreren tophockeyers hun technische en tactische vaardigheden en delen tips & tricks. Uiteraard beantwoorden zij ook vragen van de aanwezige jonge hockeyers en delen ze handtekeningen uit. Meer informatie over de KNHB clinic met internationals en hoofdklassehockeyers vind je op de website van Bovelander & Bovelander.