Kampen en Clinics

Kampen

Nationale sportkampen

Nationale sportkampen

Ben jij het eindeloos eten en tafelen tijdens de feestdagen ook zo zat? Doe dan mee aan de zaalhockeykampen van Nationale Sportkampen! Leer veel, beweeg lekker en heb veel plezier. Deze kampen worden op verschillende locaties in Nederland georganiseerd. Meer informatie en inschrijven kan via www.nationalesportkampen.nl

Amsterdam – Sporthallen Zuid                  27-29 december

Den Haag – Sporthal De Blinkerd              2-3 januari

Eindhoven – Sporthal Tivoli                         2-3 januari

Heerenveen – Sportstad Heerenveen   28-29 december

Laren – Larensche Mixed Hockey Club   4-5 januari

Rotterdam – RHV Leonidas                         27-29 december

Utrecht – SV Kampong                                 27-29 december

Zeist – Schaerweijde                                     27-28 december

Zwolle – WRZV Hal                                         27 december

 De Zaalhockeykampen zijn voor iedereen tussen de 8 en 17 jaar. Voor de jongste hockeyers onder ons (5 t/m 7 jaar) zijn er de Junior zaalhockeykampen. Hier kunnen kinderen voor het eerst kennismaken met zaalhockey en krijgen ze de beginselen van zaalhockeyen aangeleerd. 

Daarnaast is er voor spelers die uitkomen in de subtopklasse of hoger (midden Nederland eerste klasse of hoger) een Advanced zaalhockeykamp. Tijdens dit kamp gaat alles een stuk sneller en is het intensiever en uitdagender dan een normaal zaalhockeykamp. Tot slot is er voor de keepers het Zaalkeeperskamp.

Clinics

SCHC Dames & Heren 1

Op vrijdag 20 oktober organiseren SCHC Dames 1 & Heren 1 weer een clinic voor iedereen uit de F t/m B-categorie, ook leden van andere clubs zijn welkom! Krijg training van internationals en Hoofdklasse-spelers, leer scoren van topspitsen en keepen van onder andere Maddie Hinch op deze te gave dag. Naast alle hockeyskills die je zal leren is dit natuurlijk ook het moment voor een handtekening van jouw topper of de mogelijkheid om de vragen te stellen die je altijd al wilde stellen aan tophockeyers. Verder is er een loterij waarbij mooie prijzen onder de deelnemers worden verloot. De clinic duurt van 13.30 uur tot 16.00 uur en vindt plaats op SCHC. Kosten voor de clinic bedragen 35 euro, aanmelden kan via schcclinic@gmail.com. Vermeld hierbij je team, je leeftijd en de contactgegevens van je ouders.

Laren Dames 1 on tour

Wil jij hockeyen met Laurien Leurink en de andere toppers van Laren Dames 1? Dat kan tijdens de Laren Dames 1 on tour clinic! De gehele selectie komt op 19 oktober naar hockeyvereniging Mijdrecht. Dit is je kans om een superleuke middag te beleven met (oud-)internationals, Jong Oranje-speelsters en een hoop aanstormend talent! Het wordt een geweldige middag, waarin je je skills kan verbeteren, alles te weten komt over de beste tips & tricks en als afsluiter mag je ook alles vragen aan de toppers in de minipersconferentie. We hebben een heel gaaf programma voor je samengesteld van 15:30 tot circa 20:00 uur voor slechts €40,-. Voor meer informatie kan je terecht op de Facebook pagina van ‘Laren Dames 1’. Neem voor vragen gerust contact met ons op via larendames1ontour@hotmail.com.

De KNHB clinic

De KNHB organiseert in samenwerking met Bovelander & Bovelander hockeyclinics met internationals en Hoofdklasse-hockeyers. Tijdens deze clinic demonstreren tophockeyers hun technische en tactische vaardigheden en delen tips & tricks. Uiteraard beantwoorden zij ook vragen van de aanwezige jonge hockeyers en delen ze handtekeningen uit. Meer informatie over de KNHB clinic met internationals en hoofdklasse hockeyers vind je op de website van Bovelander & Bovelander.