Kampen en Clinics

Kampen

Nationale sportkampen

Deze herfstvakantie staan er weer hele leuke en leerzame kampen en clinics op de planning. Op vijftien locaties door heel Nederland kan je meedoen aan zo’n kamp of clinic en kan je de dagen van je leven hebben! Inschrijven kan op www.nationalesportkampen.nl

Rood-Wit                                           23-25 oktober

Amersfoort                                      16-18 oktober

Gouda                                                 16-18 oktober

HBS                                                       23-26 oktober

Quick Stick                                        25-27 oktober

Laren                                                   23-25 oktober

Leiden                                                  16-18 oktober

Leonidas                                             18-20 oktober

MOP                                                    19-20 oktober

Den Bosch                                        16-18 oktober

Schaerweijde*                                   18-20 oktober

Voordaan                                           16-18 oktober

Zwolle                                            25-27 oktober

 Er zijn Hockeykampen en Tophockeykampen. Het verschil zit in de spanningsboog voor kinderen. Bij het hockeykamp zijn we in de ochtend vol bezig met hockeyen, maar in de middag wordt dit afgewisseld met andere activiteiten. Bij het tophockeykamp zijn we de gehele dag bezig met alleen maar hockeyen.

Voor spelers die minimaal subtopklasse spelen is er het Tophockeykamp Advanced. Daarnaast is er ook nog een speciaal Sleepcornerkamp met Martijn Havenga, en is er voor de keepers een Topkeeperskamp met David Harte!

 

Clinics

SCHC Dames & Heren 1

Op vrijdag 20 oktober organiseren SCHC Dames 1 & Heren 1 weer een clinic voor iedereen uit de F t/m B-categorie, ook leden van andere clubs zijn welkom! Krijg training van internationals en Hoofdklasse-spelers, leer scoren van topspitsen en keepen van onder andere Maddie Hinch op deze te gave dag. Naast alle hockeyskills die je zal leren is dit natuurlijk ook het moment voor een handtekening van jouw topper of de mogelijkheid om de vragen te stellen die je altijd al wilde stellen aan tophockeyers. Verder is er een loterij waarbij mooie prijzen onder de deelnemers worden verloot. De clinic duurt van 13.30 uur tot 16.00 uur en vindt plaats op SCHC. Kosten voor de clinic bedragen 35 euro, aanmelden kan via schcclinic@gmail.com. Vermeld hierbij je team, je leeftijd en de contactgegevens van je ouders.

Laren Dames 1 on tour

Wil jij hockeyen met Laurien Leurink en de andere toppers van Laren Dames 1? Dat kan tijdens de Laren Dames 1 on tour clinic! De gehele selectie komt op 19 oktober naar hockeyvereniging Mijdrecht. Dit is je kans om een superleuke middag te beleven met (oud-)internationals, Jong Oranje-speelsters en een hoop aanstormend talent! Het wordt een geweldige middag, waarin je je skills kan verbeteren, alles te weten komt over de beste tips & tricks en als afsluiter mag je ook alles vragen aan de toppers in de minipersconferentie. We hebben een heel gaaf programma voor je samengesteld van 15:30 tot circa 20:00 uur voor slechts €40,-. Voor meer informatie kan je terecht op de Facebook pagina van ‘Laren Dames 1’. Neem voor vragen gerust contact met ons op via larendames1ontour@hotmail.com.

De KNHB clinic

De KNHB organiseert in samenwerking met Bovelander & Bovelander hockeyclinics met internationals en Hoofdklasse-hockeyers. Tijdens deze clinic demonstreren tophockeyers hun technische en tactische vaardigheden en delen tips & tricks. Uiteraard beantwoorden zij ook vragen van de aanwezige jonge hockeyers en delen ze handtekeningen uit. Meer informatie over de KNHB clinic met internationals en hoofdklasse hockeyers vind je op de website van Bovelander & Bovelander.