Anne Veenendaal

 

Anne Veenendaal

Leeftijd
24 Jaar
Positie
Keeper
1
Rugnummer
68
Interlands

Biografie

Anne maakte op 16 jarige leeftijd de overstap van Laren meisjes A1 naar het eerste van Amsterdam. Anne doorliep alle nationale jeugdselecties en keepte in juli 2015 nog met Jong Oranje het Volvo Invitational Tournament op Push. Op het EK in Londen maakte ze haar debuut tijdens de wedstrijd tegen Polen. Ze is daarmee de op een na jongst debuterende keepster na Joyce Sombroek. Ze woont in Hilversum en studeert Animatie Audiovisueel Vormgeven.

Palmares

Europees kampioenschap
2015 Zilver, Londen
2017 Goud, Amstelveen
2019 Goud, Antwerpen

Wereldkampioenschap
2018 Goud, Londen

Champions Trophy
2016 Zilver, Londen
2018 Goud, Changzhou

Hockey World League
2015 Vijfde, Rosario

FIH Pro League
2019 Goud, Amstelveen

Curriculum vitae

Geboren
7 september 1995
Debuut
02-08-2015
Doorlopen nationale jeugdselecties
Nederlands B, Nederlands A, Jong Oranje
Huidige club
Amsterdam
Clubhistorie
Hilversum, Laren
Woonplaats
Amsterdam
Positie
Keeper
Rugnummer
1
Interlands
68

De social media van Anne

  • We zijn weer begonnen! #roadtorio🇧🇷

    - -
    Bekijk blokje

Mijn teamgenoten