Caia van Maasakker

 

Caia van Maasakker

Leeftijd
29 Jaar
Positie
Verdediger
13
Rugnummer
162
Interlands
48
Doelpunten

Biografie

De lange verdediger en strafcornerspecialist van het Nederlands Elftal speelde een geweldig toernooi tijdens de Champions Trophy van 2014 waar Nederland brons pakte. Ze won met Oranje goud op de Olympische Spelen in Londen en op het WK in Den Haag in 2014 en pikt af en toe een goaltje mee met haar specialiteit: de sleeppush bij de strafcorner. Caia hockeyt bij SCHC. Ze studeert economie aan de Universiteit van Utrecht en woont in Amsterdam.

Palmares

Olympische Spelen
2012 Goud, Londen
2016 Zilver, Rio de Janeiro

Wereldkampioenschap
2006 Goud, Madrid
2014 Goud, Den Haag
2018 Goud, Londen

Europees kampioenschap
2013 Brons, Boom
2015 Zilver, Londen
2017 Goud, Amstelveen

Champions Trophy
2011 Goud, Amstelveen
2014 Brons, Mendoza
2016 Zilver, Londen

Hockey World League
2013 Goud, San Miguel de Tucumán
2017 Goud, Auckland

Curriculum vitae

Geboren
5 april 1989
Debuut
14-06-2011
Doorlopen nationale jeugdselecties
Nederlands A, Jong Oranje
Huidige club
SCHC
Clubhistorie
MHC
Studie
Master Management
Relatie
Nee
Woonplaats
Amsterdam
Positie
Verdediger
Rugnummer
13
Interlands
162
Doelpunten
48

Caia van Maasakker in cijfers

13
Rugnummer
29
Jaren oud
162
Interlands
48
Doelpunten
1,80
Lengte
2
Zussen
1
Broer
1,3
Facebook vrienden (per 1000)
8
Afstand huis - club in km
7
Medailles

Hoogtepunten zijn toch wel de Olympische spelen in Londen en het WK in Den Haag. Het hele toernooi, het hele gebeuren er omheen. Er zijn is geweldig.

- Caia van Maasakker

De social media van Caia

  • Yess vandaag weer spelen in oranje!! Om 19:00 NED-GB 🔴⚪️🔵 #rabosuperserie #interland #zinin

    - caiavm -
    Bekijk blokje

Mijn teamgenoten