Caia van Maasakker

 

Caia van Maasakker

Leeftijd
31 Jaar
Positie
Verdediger
13
Rugnummer
196
Interlands
62
Doelpunten

Biografie

De lange verdediger en strafcornerspecialist van het Nederlands elftal speelde een geweldig toernooi tijdens de Champions Trophy van 2014 waar Nederland brons pakte. Ze won met Oranje goud op de Olympische Spelen in Londen en op het WK in Den Haag in 2014 en pikt regelmatig een goaltje mee met haar specialiteit: de sleeppush bij de strafcorner. Caia hockeyt bij SCHC. Ze studeert economie aan de Universiteit van Utrecht en woont in Amsterdam.

Palmares

Olympische Spelen
2012 Goud, Londen
2016 Zilver, Rio de Janeiro

Wereldkampioenschap
2014 Goud, Den Haag
2018 Goud, Londen

Europees kampioenschap
2013 Brons, Boom
2015 Zilver, Londen
2017 Goud, Amstelveen
2019 Goud, Antwerpen

Champions Trophy
2011 Goud, Amstelveen
2014 Brons, Mendoza
2016 Zilver, Londen
2018 Goud, Changzhou

Hockey World League
2013 Goud, San Miguel de Tucumán
2017 Goud, Auckland

FIH Pro League
2019 Goud, Amstelveen

Curriculum vitae

Geboren
5 april 1989
Debuut
14-06-2011
Doorlopen nationale jeugdselecties
Nederlands A, Jong Oranje
Huidige club
SCHC
Clubhistorie
MHC
Woonplaats
Amsterdam
Positie
Verdediger
Rugnummer
13
Interlands
196
Doelpunten
62

De social media van Caia

  • Yess vandaag weer spelen in oranje!! Om 19:00 NED-GB 🔴⚪️🔵 #rabosuperserie #interland #zinin

    - -
    Bekijk blokje

Mijn teamgenoten