Glenn Schuurman

 

Glenn Schuurman

Leeftijd
29 Jaar
Positie
Verdediger
11
Rugnummer
142
Interlands
3
Doelpunten

Biografie

Glenn speelde met mede-internationals Jelle Galema en Roel Bovendeert tijdens zijn jeugd bij MEP uit Boxtel. Glenn ging in 2009 bij Bloemendaal spelen. De achterhoedespeler/middenvelder van Oranje maakte in 2012 zijn debuut en ging in dat jaar ook mee naar de Champions Trophy. Hij maakte ook deel uit van de selectie die de Champions Trophy in 2014 en de Hockey World League 3 in 2015 speelde. Glenn studeert aan de Johan Cruyff University aan de Hogeschool van Amsterdam.

Palmares

Wereldkampioenschap
2018 Zilver, Bhubaneswar

Europees kampioenschap
2015 Goud, Londen
2017 Goud, Amstelveen
2019 Brons, Antwerpen

Champions Trophy
2012 Zilver, Melbourne
2014 vijfde, Bhubaneswar
2018, Brons, Breda

Hockey World League
2014 Goud, New Delhi
2017 zevende, Bhubaneswar

FIH Pro League
2019 Brons, Amstelveen

Curriculum vitae

Geboren
16 april 1991
Debuut
01-12-2012
Doorlopen nationale jeugdselecties
Nederlands B, Nederlands A, Jong Oranje
Huidige club
Bloemendaal
Clubhistorie
MEP
Woonplaats
Amsterdam
Positie
Verdediger
Rugnummer
11
Interlands
142
Doelpunten
3

De social media van Glenn

  • ⚡️ @thundersportsnl @pure2improve

    - -
    Bekijk blokje

Mijn teamgenoten