Glenn Schuurman

 

Glenn Schuurman

Leeftijd
27 Jaar
Positie
Verdediger
11
Rugnummer
111
Interlands
2
Doelpunten

Biografie

Glenn speelde met Jelle Galema en Roel Bovendeert tijdens zijn jeugd bij MEP uit Boxtel, maar maakt nu met die twee deel uit van de trainingsgroep van het Nederlands Elftal. Glenn ging in 2009 bij Bloemendaal spelen. De achterhoedespeler van Oranje maakte in 2012 zijn debuut en ging in dat jaar ook mee naar de Champions Trophy. Hij maakte ook deel uit van de selectie die de Champions Trophy in 2014 en de Hockey World League 3 in 2015 speelde. Glenn studeert aan de Johan Cruyff University aan de Hogeschool van Amsterdam.

Palmares

Europees kampioenschap
2015 Goud, Londen
2017 Goud, Amstelveen

Champions Trophy
2012 Zilver, Melbourne
2014 vijfde, Bhubaneswar
2018, Brons, Breda

Hockey World League
2014 Goud, New Delhi
2017 zevende, Bhubaneswar

Curriculum vitae

Geboren
16 april 1991
Debuut
01-12-2012
Doorlopen nationale jeugdselecties
Nederlands B, Nederlands A, Jong Oranje
Huidige club
Bloemendaal
Clubhistorie
MEP
Studie
Johan Cruyff University
Werk
Ondernemer
Woonplaats
Amsterdam
Bijnaam
Glenna
Specialiteit
Steals
Idool/voorbeeld
Thierry Henry
Favoriete app
Spotify
Positie
Verdediger
Rugnummer
11
Interlands
111
Doelpunten
2

Glenn Schuurman in cijfers

11
Rugnummer
27
Jaren oud
111
Interlands
2
Doelpunten
183
Lengte
1
Zus
3
Broers
1
Huisdier
26,9
Afstand huis - club in km
2
Medailles

Mijn grootste droom is goud in Rio. Daar ga ik alles voor geven!

- Glenn Schuurman

De social media van Glenn

  • ⚡️ @thundersportsnl @pure2improve

    - gschuurman -
    Bekijk blokje

Mijn teamgenoten