Joep de Mol

 

Joep de Mol

Leeftijd
23 Jaar
Positie
Verdediger
23
Rugnummer
70
Interlands

Biografie

Voor Joep de Mol is 27 november 2015 een bijzondere datum. Op die dag maakte hij in Raipur, India zijn debuut voor Oranje. De verdediger van Oranje Zwart, toen 20 jaar, speelde tijdens de openingswedstrijd van de HWL Finals tegen Duitsland zijn allereerste interland.

Palmares

Wereldkampioenschap
2018 Zilver, Bhubaneswar

Europees kampioenschap
2017 Goud, Amstelveen
2019 Brons, Antwerpen

Champions Trophy
2018, Brons, Breda

Hockey World League
2015 vierde, Raipur
2017 zevende, Bhubaneswar

FIH Pro League
2019 Brons, Amstelveen

Joep de Mol in cijfers

23
Rugnummer
23
Jaren oud
70
Interlands
195
Lengte
0,6
Facebook vrienden (per 1000)
0,3
Twitter volgers (per 1000)
5
Afstand huis-club in km

Joep de Mol in het nieuws

  • Hoofdklasse-voorbereiding 2019/2020

    Oranje-Rood met onervaren Van der Horst op zoek naar nieuwe identiteit

    Bekijk blokje

Ik droomde als kind al van Oranje

- Joep de Mol

De social media van Joep

Video's van Joep de Mol

  • Hockeytaxi Special: Joep de Mol brengt Soest JC2 naar uitwedstrijd!

    Bekijk blokje
  • Hockeytaxi #14: Billy Bakker en Joep de Mol op weg naar India

    Bekijk blokje
  • Joep de Mol: ‘Geen moment gedacht dat we ‘m zouden weggeven’

    Bekijk blokje

Mijn teamgenoten