Josine Koning

 

Josine Koning

Leeftijd
24 Jaar
Positie
Keeper
22
Rugnummer
66
Interlands

Biografie

Palmares

Europees Kampioenschap
2017 Goud, Amstelveen
2019 Goud, Antwerpen

Wereldkampioenschap
2018 Goud, Londen

Champions Trophy
2018 Goud, Changzhou

Hockey World League
2017 Goud, Auckland

FIH Pro League
2019 Goud, Amstelveen

Curriculum vitae

Geboren
2 september 1995
Doorlopen nationale jeugdselecties
Nederlands Meisjes B, Nederlands Meisjes A, Jong Oranje
Huidige club
Den Bosch
Clubhistorie
Amersfoort, SCHC
Woonplaats
Utrecht
Studie
Rechtsgeleerdheid
Bijnaam
Jos, Joos, Josti, Dobby
Ander talent
Windsurfen
Idool/voorbeeld
Edwin van der Sar
Favoriete app
Snapchat
Debuut
11-06-2017
Positie
Keeper
Rugnummer
22
Interlands
66

Josine Koning in cijfers

22
Rugnummer
24
Jaren oud
66
Interlands
Lengte
167

De social media van Josine

Video's van Josine Koning

  • Jarige Annan over toernooistart: ‘We hebben de basis neergezet’

    Bekijk blokje
  • Een kijkje in de Chileense hotelkamer van Adegeest en Koning

    Bekijk blokje

Mijn teamgenoten