Kitty van Male

 

Kitty van Male

Leeftijd
30 Jaar
Positie
Aanvaller
4
Rugnummer
116
Interlands
39
Doelpunten

Biografie

Kitty van Male begon met hockeyen bij Pinoké maar maakte in 2005 de overstap van de Steekneuzen naar Amsterdam. De hardwerkende spits stroopt voor iedere wedstrijd haar mouwen op en gaat altijd voorop in de strijd. Kitty kwam uit voor diverse jeugdselecties van de KNHB, werd wereldkampioen met Jong Oranje Dames in 2009 (Boston) en Olympisch kampioen met het grote Oranje in 2012.

Palmares

Europees kampioenschap
2013 Brons, Boom
2017 Goud, Amstelveen

Wereldkampioenschap
2018 Goud, Londen

Olympische Spelen
2012 Goud, Londen
2016 Zilver, Rio de Janeiro

Champions Trophy
2012 Brons, Rosario
2016 Zilver, Londen

Hockey World League
2013 Goud, Tucumán
2015 Vijfde, Rosario
2017 Goud, Auckland

Kitty van Male in cijfers

4
Rugnummer
30
Jaren oud
116
Interlands
39
Doelpunten
170
Lengte
2
Zussen
1,0
Facebook vrienden (per 1000)
3,8
Instagram volgers (per 1000)
4,7
Twitter volgers (per 1000)
71
Afstand huis-club in km
7
Medailles

Kitty van Male in het nieuws

  • Vijf topstats uit de fraaie interlandloopbaan van Kitty van Male

    Ophalen van bericht
    Bekijk blokje
    Loading...

De social media van Kitty

  • #rabosuperserie gisteren helaas verloren. Morgen herkansing op hockeyclub Athena.

    - KittyvanMale -
    Bekijk blokje

Video's van Kitty van Male

  • Oranje Dames in extase: ‘Dit is nog maar het begin’

    Bekijk blokje
  • SHOOT! #4 Nederland en België dé topfavorieten

    Bekijk blokje
  • Hoofdklasse (D) – De doelpunten van de 1/2 finale play-offs (2)

    Bekijk blokje

Mijn teamgenoten