Laurien Leurink

 

Laurien Leurink

Leeftijd
24 Jaar
Positie
Middenvelder
6
Rugnummer
90
Interlands
20
Doelpunten

Biografie

Middenvelder Laurien Leurink verruilde in 2015 Kampong voor Laren. Laurien doorliep alle nationale jeugdselecties en werd door Alyson Annan geselecteerd in het najaar van 2015. Eerder kwam zij al in actie met het Nederlands Elftal Dames tijdens een oefentrip in Zuid-Afrika in 2015.

Palmares

Olympische Spelen
2016 Zilver, Rio de Janeiro

Europees Kampioenschap
2017 Goud, Amstelveen

Wereldkampioenschap
2018 Goud, Londen

Champions Trophy
2018 Goud, Changzhou

Hockey World League
2015 Vijfde, Rosario
2017 Goud, Auckland

FIH Pro League
2019 Goud, Amstelveen

Laurien Leurink in het nieuws

  • Ginella Zerbo niet geselecteerd voor Grand Final

    Ophalen van bericht
    Bekijk blokje
    Loading...

Toen ik geselecteerd werd voor Oranje, heb ik wel een klein feestje gevierd.

- Laurien Leurink

De social media van Laurien

  • 💇🏼💆🏼#robpeetomzuidas #vanwijkmetloshaar

    - laurienleurink -
    Bekijk blokje

Video's van Laurien Leurink

  • Leurink over olympische selectie: ‘Dit had ik niet durven dromen’

    Bekijk blokje

Mijn teamgenoten