Marloes Keetels

 

Marloes Keetels

Leeftijd
26 Jaar
Positie
Middenvelder
8
Rugnummer
147
Interlands
18
Doelpunten

Biografie

Marloes maakt sinds 2013 deel uit van de selectie van het Nederlands elftal. Ze is de stille kracht van Oranje met een controlerende rol op het middenveld. Met Oranje won ze haar eerste grote prijs in de zomer van 2014. Samen met haar team werd zij toen wereldkampioen in Den Haag. Marloes begon met hockeyen bij hockeyclub De Hopbel en speelt sinds haar elfde al voor hockeyclub Den Bosch. Ze woont in Rotterdam waar ze ook Bedrijfskunde studeert aan de Erasmus Universiteit.

Palmares

Olympische Spelen
2016, Zilver, Rio de Janeiro

Wereldkampioenschap
2014 Goud, Den Haag
2018 Goud, Londen

Europees kampioenschap
2015 Zilver, Londen
2017 Goud, Amstelveen
2019 Goud, Antwerpen

Champions Trophy
2014 Brons, Mendoza
2016 Zilver, Londen

Hockey World League
2013 Goud, San Miguel de Tucumán
2015 Vijfde, Rosario
2017 Goud, Auckland

FIH Pro League
2019 Goud, Amstelveen

Curriculum vitae

Geboren
4 mei 1993
Debuut
04-02-2013
Doorlopen nationale jeugdselecties
Nederlands B, Nederlands A, Jong Oranje
Huidige club
Den Bosch
Clubhistorie
De Hopbel
Woonplaats
Rotterdam
Positie
Middenvelder
Rugnummer
8
Interlands
147
Doelpunten
18

De social media van Marloes

  • Start #rabosuperserie! NL-ENG 19.00 op Athena! 🔴⚪🔵 @oranjehockey

    - -
    Bekijk blokje

Mijn teamgenoten