Marloes Keetels

 

Marloes Keetels

Leeftijd
25 Jaar
Positie
Middenvelder
8
Rugnummer
128
Interlands
13
Doelpunten

Biografie

Marloes Keetels maakt sinds 2013 deel uit van de selectie van het Nederlands Elftal. Marloes is de stille kracht van Oranje met een controlerende rol op het middenveld. Met het Nederlands Elftal won ze haar eerste grote prijs in de zomer van 2014. Samen met haar team werd zij toen wereldkampioen in Den Haag. Marloes begon met hockeyen bij hockeyclub De Hopbel en speelt sinds haar elfde al voor hockeyclub Den Bosch. Ze woont in Rotterdam waar ze ook Bedrijfskunde studeert aan de Erasmus Universiteit.

Palmares

Olympische Spelen
2016, Zilver, Rio de Janeiro

Wereldkampioenschap
2014 Goud, Den Haag
2018 Goud, Londen

Europees kampioenschap
2015 Zilver, Londen
2017 Goud, Amstelveen

Champions Trophy
2014 Brons, Mendoza
2016 Zilver, Londen

Hockey World League
2013 Goud, San Miguel de Tucumán
2017 Goud, Auckland

Curriculum vitae

Geboren
4 mei 1993
Debuut
04-02-2013
Doorlopen nationale jeugdselecties
Nederlands B, Nederlands A, Jong Oranje
Huidige club
Den Bosch
Clubhistorie
De Hopbel
Studie
Bedrijfskunde
Bijnaam
Marly, Marlo
Woonplaats
Rotterdam
Specialiteit
Overzicht bewaren
Ander talent
Koken en bakken
Idool/voorbeeld
Ed Sheeran, John Mayer
Favoriete app
Netflix
Positie
Middenvelder
Rugnummer
8
Interlands
128
Doelpunten
13

Marloes Keetels in cijfers

8
Rugnummer
25
Jaren oud
128
Interlands
13
Doelpunten
174
Lengte
1
Broer
1,4
Instagram volgers (per 1000)
78,2
Afstand huis - club in km
1.68
10 meter sprint (in sec)
3
Medailles

Marloes Keetels in het nieuws

  • Annan maakt Pro League-selectie Oranje Dames bekend

    Ophalen van bericht
    Bekijk blokje
    Loading...

Ik zeg nu tegen mezelf: je wil iedere bal hebben. Niet letterlijk, maar dat ik uitstraal: ik sta vrij geef mij die bal maar.

- Marloes Keetels

De social media van Marloes

  • Start #rabosuperserie! NL-ENG 19.00 op Athena! 🔴⚪🔵 @oranjehockey

    - marloeskeetels -
    Bekijk blokje

Video's van Marloes Keetels

Mijn teamgenoten