Mirco Pruyser

 

Mirco Pruyser

Leeftijd
30 Jaar
Positie
Aanvaller
16
Rugnummer
118
Interlands
70
Doelpunten

Biografie

De aanvaller die gemakkelijk scoort. Daarnaast scoort hij vaak schitterende tip-ins. Zijn eerste interland speelde hij tijdens de Champions Trophy in India (2014). Mirco is afgestudeerd aan de Johan Cruyff Academy en heeft samen met international Billy Bakker een bedrijfje dat spitsentrainingen geeft onder de naam BP college. Mirco speelde tot de B1 bij de Reigers en sindsdien bij Amsterdam.

Palmares

Wereldkampioenschap
2018 Zilver, Bhubaneswar

Olympische Spelen
2016 vierde, Rio de Janeiro

Europees kampioenschap
2015 Goud, Londen
2017 Goud, Amstelveen
2019 Brons, Antwerpen

Champions Trophy
2014 vijfde, Bhubaneswar
2018, Brons, Breda

Hockey World League
2017 zevende, Bhubaneswar

FIH Pro League
2019 Brons, Amstelveen

Curriculum vitae

Geboren
11 augustus 1989
Debuut
06-12-2014
Doorlopen nationale jeugdselecties
Jong Oranje
Huidige club
Amsterdam
Clubhistorie
Reigers
Woonplaats
Amsterdam
Positie
Aanvaller
Rugnummer
16
Interlands
118
Doelpunten
70

De social media van Mirco

  • Zit ie hoor! @florismamevers #mentor

    - -
    Bekijk blokje

Mijn teamgenoten