Hockey op televisie!

Wij houden van hockey. Het liefst zijn we er zelf bij, maar hockey op televisie kijken is natuurlijk bijna net zo leuk. Op deze pagina vertellen we je waar jij dit weekend live wedstrijden kan volgen.

Ziggo zendt zondag 12 november vanaf 13.10 uur het degradatieduel uit tussen SCHC en Almere. De NOS is bij de topper in de Hoofdklasse Heren tussen Oranje-Rood en Kampong. Het duel wordt in samenvatting vanaf 18.00 uur uitgezonden op Nederland 1.

De samenvattingen van de Heren Hoofdklasse – de dames Hoofdklasse heeft al winterstop – zijn zondagavond te zien in het programma Hoofdklasse Hockey bij Ziggo Sport. De hockeyshow begint zondag tien minuten later, dus om 19.40 uur, in verband met de F1 Grand Prix van Brazilië met Max Verstappen.

Zondagavond zijn alle goals van alle Hoofdklasse-wedstrijden van zondag te zien bij Ziggo Sport (Kanaal 14) in het programma Hoofdklasse Hockey. Dat programma begint deze zondag om 19.30 uur. Het programma wordt gepresenteerd door John van Vliet en duurt 30-35 minuten. 

De herhalingen van de Ziggo-uitzending zijn op onderstaande tijdstippen te zien.

Zondag 12 november:      00.00 –  00:35 uur (zondag op maandag)
Maandag 13 november:   17:25 – 18:00 uur
Maandag 13 november:   23:00 – 23:35 uur

Kitty van Male bij Hoofdklasse Hockey

In het programma Hoofdklasse Hockey is zondag ook aandacht voor de Oranje Dames die momenteel in Australië een oefentoernooi afwerken ter voorbereiding op de HWL Final in Nieuw-Zeeland, die volgende week begint. In de studio is Kitty van Male, de aanvalster van Oranje, die onlangs in het duel van haar club Amsterdam met Den Bosch haar duim brak en daardoor ontbreekt in de selectie van bondscoach Alyson Annan.

Hockey.nl bij SCHC, Oranje-Rood en Nijmegen

De redactie van hockey.nl is zondag aanwezig op de velden. Wij zijn ook bij SCHC – Almere en Oranje-Rood – Kampong. Daarnaast bezoeken we de topper in de Overgangsklasse A tussen Nijmegen en HIC. Bekijk zondag de hockey.nl app of de site voor alle uitslagen, verslagen en interviews.

De samenvattingen kun je maandag vanaf 18.00 uur ook bekijken op hockey.nl.

Heb je de samenvattingen van afgelopen weekend gemist? Kijk ze dan hieronder: