Advertorial: win een rit in een nieuwe Volvo naar je uitduel

Het rijschema. Het is altijd een heikel punt in ieder hockeyteam. Wie staat er zaterdagochtend of zondagmiddag klaar om het team te vervoeren? Volvo biedt je de kans om minstens een weekend van de rijd-issues af te zijn.

Je kunt namelijk een verzorgde rit naar jouw uitwedstrijd winnen. Dat houdt in, dat op de dag van die wedstrijd, vier glimmende en volledig opgeladen elektrische Volvo EX40’s op jouw club staan te wachten.

In colonne rijd je met je team naar je speellocatie. Zo maak je al indruk op de tegenstander voordat de wedstrijd is begonnen! Na de wedstrijd rijden jullie samen – en hopelijk  als winnaars – terug naar het thuishonk.

Onderweg zal je merken dat het bereik van de Volvo EX40 groot is en jij je dus geen zorgen hoeft te maken dat de auto halverwege de rit leeg is. Ook over het meenemen van alle gear hoef je je niet druk te maken. De Volvo EX40 heeft in de kofferbak genoeg ruimte voor alle tassen.

Zie jij dit wel zitten voor je team? Meld je dan aan via winactie.hockey.nl/volvo. En wie weet, win jij straks dat ritje in die vier spiksplinternieuwe Volvo EX40’s naar jullie volgende uitwedstrijd te rijden.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met de commerciële afdeling van de KNHB. De redactie van hockey.nl draagt voor de inhoud van dit artikel geen verantwoordelijkheid.


Wat vind jij? Praat mee...