Studenten let op: de Deloitte Students Hockey Trophy komt er aan

Na lang wachten is het op vrijdag 21 oktober weer tijd voor de Deloitte Students Hockey Trophy. Op de velden van Kampong kunnen studententeams kosteloos meedoen aan een volledig verzorgd hockeytoernooi met gave side-events en een heerlijke barbecue. Ben je student en wil je met je team meedoen? Geef je dan nu op via de speciale Deloitte Students Hockey Trophy-pagina.

Het hockeytoernooi wordt van begin tot eind volledig verzorgd door Deloitte. Het enige dat je als student hoeft te doen, is (gratis) inschrijven. En natuurlijk je hockeyspullen meenemen om te strijden tegen studententeams uit heel Nederland. Na afloop is er een hapje en een drankje. Een DJ zorgt voor een relaxte sfeer.

Toernooivormen

Studenten kunnen zich aanmelden voor

  • 6 vs 6 man toernooi*
  • 6 vs 6 vrouw toernooi*
  • 11 vs 11 man toernooi
  • 11 vs 11 vrouw toernooi

* Tijdens het 6 vs 6 toernooi wordt gespeeld zonder keeper.

Jip Janssen aanwezig

Rondom de hockeytoernooien worden verschillende side-events gehouden. Zo kunnen studenten prijzen winnen op het ‘skill the challenge veld’, kunnen zij tijdens ‘Deloitte Talks’ in gesprek gaan met bondscoach Jeroen Delmée en met medewerkers van Deloitte over onderwerpen zoals Never Stop Growing, Be the True You en Passion for Purpose.  Ook international Jip Janssen is aanwezig en staat klaar om goede tips te geven op het veld.

Aanmelden kan tot 10 oktober 2022.


Wat vind jij? Praat mee...