Auping Doelpunt van de Week: 7 en 8 december 2019

Het is weer dinsdag dus het is tijd voor een nieuwe ‘Doelpunt van de Week’! Uit alle inzendingen hebben we deze week weer vijf heerlijke goals geselecteerd die meedingen naar de titel van ‘Auping Doelpunt van de Week’. De genomineerden deze week zijn: Demi de Jong uit MC3 van Huizen, Martijn de Bondt uit H1 van Hoogeveen, Floor Joosten uit Soest D1, Niels Middel uit JC1 van Eelde of toch Lot van Geel uit MEP M8E1?

Wie maakt de mooiste en wordt de volgende weekwinnaar van het seizoen 2019-2020? Breng je stem uit op hockey.nl/doelpuntvdweek.

Let op! Maak jij dit weekend een pareltje van een goal in de zaal? Stuur ‘m dan naar ons op. Voor dinsdag 09:00 naar redactie@hockey.nl, of via whats-app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl).  Wie weet zit jij dan volgende bij de vijf genomineerden. Succes!

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2019/2020 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust. 


Wat vind jij? Praat mee...