Auping Doelpunt van de Week: Taco Noordhof (Houten JO16-1)

De winnaar van deze week voor het Auping Doelpunt van de Week is bekend. Het was tot op het laatste moment enorm spannend wie er met de winst vandoor zou gaan. Op de derde plek: Anjali van den Heuvel van OMHC MO12-1. Op de tweede plaats is Helen Jacobs van Xenios D1 geëindigd. De eerste plaats met de meeste stemmen van Houten JO16-1, Taco Noordhof. Gefeliciteerd!

Dit doelpunt was de vierde van de middag voor de bezoekers uit Utrecht. De assist staat op naam van Olivier van Hoof, die met een fraaie backhand Noordhof in staat stelde de tip-in te scoren. De heren vertrokken uiteindelijk ook met de winst. Het werd 1-5 in Huizen.

Komende week kun jij natuurlijk ook weer meedingen naar het Doelpunt van de Week. Dus, mocht je komend weekend een mooie goal maken en staat hij op film? Stuur hem dan voor dinsdag 09.00 in naar redactie@hockey.nl, of via whats-app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl).  Wie weet zit jij dan volgende bij de vijf genomineerden. Succes!

Bekijk hier nog een keer zijn treffer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door hockey.nl (@hockeynl)

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2022/2023 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust. 


Wat vind jij? Praat mee...