Cedric de Gier en Anouk van den Berg beste zaalhockeyers 2016/2017

Cedric de Gier (hdm) en Anouk van den Berg (Groningen) zijn gekozen tot hockey.nl beste zaalhockeyer en beste zaalhockeyster van Nederland. Ze ontvingen in Topsportcentrum Rotterdam uit handen van oud-international Klaas Vermeulen de speciale hockey.nl-troffee.

Cedric de Gier, de beste zaalhockey van Nederland. Samen met Klaas Vermeulen. Foto: Willem Vernes

Beide winnaars reageerden verheugd na de prijsuitreiking. ‘Dit is geweldig. Ik vind hem prachtig’, zei Van den Berg, nadat ze uitgebreid was gefeliciteerd door haar ploeggenoten van Groningen.
‘Ik ga hem vanavond meteen aan mijn ouders laten zien’, lachte De Gier, waarna hij met zijn ploeggenoten op de foto ging.

https://youtu.be/vXs7lvtfgn4

De reactie van hockey.nl had bij de Heren en bij de Dames acht spelers genomineerd. Zaterdag tijdens de NK Zaal konden alle bezoekers van hockey.nl stemmen. Dat werd zaterdag massaal gedaan. Ondanks dat hdm de finale niet redde, stond technicus De Gier de hele dag aan kop. Uiteindelijk won hij met ruim 40 procent van de stemmen.

Anouk van den Berg was zaterdag de stabiele factor binnen de verrassende finalist Groningen. Daarvoor werd ze beloond met een duidelijke overwinning. Ruim 37 procent van de mensen die stemden op hockey.nl verkozen haar als winnaar.


Wat vind jij? Praat mee...