Ring Pass, de duizendste rookvrije sportclub van Nederland

Een feestelijk moment. Zo was afgelopen woensdag de bijeenkomst op hockeyclub Ring Pass Delft te omschrijven. Ouders met aan de hand hun kinderen, die samen de nieuwe generatie vormen, waren aanwezig bij de ceremonie voor de duizendste rookvrije sportclub in Nederland. Een officieel moment, waarbij de vlag door Paul Blokhuis, de Staatssecretaris, en Michael Rutgers, directeur van het Longfonds, werd gehesen. 

Wij waren aanwezig bij de viering van deze mijlpaal en vroegen de mening van kinderen en spraken de directeur van het Longfonds. Benieuwd? Kijk hier dan naar de video!

 


3 Reacties

 1. circlestorm69

  Heel goed! Alle clubs moeten rookvrij! En het liefst helemaal verbieden. Domste uitvinding ooit. Schadelijk voor jezelf, anderen en het milieu. Laatst hier door de polder een wandeling van 5km met vrienden gemaakt en voor de grap een vuilniszak meegenomen en al het afval dat we tegen kwamen opgeraapt. We hadden 4 kilo afval!! En dat langs verlaten polder weggetjes. Een heel groot deel was sigarettenpakjes of peuken. Of wat te denken van een plastic flesje met een bodempje water waar iemand al z’n peuken in de auto in stopte, en die vervolgens uit het raam gooide. De meeste rokers zijn asocialen. Asbak omkiepen voor het stoplicht...iedereen heeft het wel eens gezien. Goed dat jullie hier aandacht aan besteden! Morgenochtend vroeg weer naar onze rookvrije hockeyclub coachen! 😊 Fijne avond!

  1. coachdevries

   Wat een ontzettend dom statement.. rookvrije clubs: top (zeg ik als roker). Helemaal verbieden: kun je over twisten, ieder zo zijn mening! Rokers wegzetten als asocialen: kortzichtig en asociaal!

 2. bob-krulvis

  We slaan door mensen!


Wat vind jij? Praat mee...