HC Den Bosch duikt in Oosterplas voor het goede doel

 

Leden van HC Den Bosch duiken zaterdag in de Oosterplas voor het goede doel: Fight Cancer. De zwemmers doneren ieder vijf euro en kunnen zich met hun team inschrijven. Daarmee steunen ze het HC Den Bosch zwemteam dat 13 september meedoet aan de officiële ‘Swim to Fight Cancer’.

Vorig jaar zwom voorzitter Mieke van den Akker-Lathouwers als ambassadeur mee in de eerste editie van ‘Swim to fight Cancer’. Dit jaar zwemt zij opnieuw mee in team HC Den Bosch, samen met Mijntje Donners, Lizzy Koeton en Pauline Jansen. Jeugdlid Sjoerd Janssens is ‘fighter’ van de KidsSwim, die dit jaar voor het eerst wordt gehouden voor jongeren tussen de 10 en 15 jaar. Hij kreeg in 2012 een tumor achter zijn oog, waardoor hij nu één oog moet missen.

‘Pre-swim’ HC Den Bosch 

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor Fight Cancer schakelt de club al haar leden in: aanstaande zaterdag duiken spelers, coaches en ouders van HC Den Bosch in de Oosterplas. Met deze speciale HC Den Bosch donatie-swim wordt zoveel mogelijk geld opgehaald voor de officiële swim een week later. Onder andere Dames 1-speelsters Vera Vorstenbosch en Josje Burg zijn van de partij.

Voormalig hockeybondscoach Marc Lammers is de nieuwe voorzitter van Swim to Fight Cancer in Den Bosch.

Meezwemmen? Je kunt je nog opgeven via communicatie@hcdenbosch.nl.

 


Wat vind jij? Praat mee...