Hockeystick mee op vakantie: Frankrijk, Italië, Ibiza

Er zijn weer een hoop leuke hockeyfoto’s en -filmpjes binnen gekomen op plekken over de hele wereld! Allemaal maken jullie kans op een gesigneerde stick van international Xan de Waard. Wil jij meedoen? Stuur dan jouw tofste vakantiebeelden met hockeystick naar redactie@hockey.nl voor 31 augustus.

Odd-size bagage

Jack van der Heijden (12) was op vakantie naar Ibiza en wilde graag zijn hockeystick meenemen. Zijn stick mocht echter niet zomaar mee maar moest als odd-size bagage door de douane. Het was wel de moeite waard want daarna kon hij overal lekker hockeyen, zelfs op de boot. ‘Ondanks de golven is de bal op mijn stick gebleven, natuurlijk ook door de krachten van Es Vedra (een eiland naast Ibiza)!’ Prachtige foto Jack!

Op Ibiza

Luke Weidema (12) ging op vakantie naar Santa Eulalia op Ibiza en nam zijn hockeystick logischerwijs mee. Hij nam niet zomaar een hockeystick mee, maar zijn eerste stick en dat is aan de lengte duidelijk te zien. Ondanks de kleine stick kan Luke nog steeds alle trucjes doen die hij ook met zijn eigen stick kan. Doe je goed Luke!

Hockeyen op Saint-Tropez

Juliette Paardekooper (12) had haar hockeystick meegenomen naar Frankrijk. Ze speelt bij HGC MO14-1 maar kon niet wachten tot het nieuwe seizoen begon dus besloot te oefenen op vakantie. Julliette ging met de boot van Sainte-Maxime naar Saint-Tropez waar ze in de haven iedereen heeft laten zien hoe handig ze is met bal en stick.

Toren in Italië omgeduwd

Philip Louet Feisser vierde vakantie in Italië en ging langs bij de beroemde toren van Pisa, die hij subtiel bewerkt met zijn hockeystick. Zet je hem wel nog even recht Philip?

Teleporteren naar Frankrijk

Charlotte ging op vakantie en had het leuke idee om een video te maken waar ze teleporteert van Nederland naar haar vakantiebestemming Frankrijk. Het eindresultaat is fantastisch, goed gemaakt Charlotte!

Hockeyen in de zee

Juul kon haar stick tijdens deze vakantie niet loslaten en dus nam ze hem overal mee naartoe, zelfs toen ze ging zwemmen in de zee. De trucjes die ze daar deed zijn allesbehalve makkelijk. Klasse Juul!


Wat vind jij? Praat mee...