Social Shuffle: hoofdklasse teamtrips

Het zaalseizoen is voorbij en de blaashallen worden weer ingeruild voor het kunstgras. Klassiek zijn ook de trips die gekoppeld zijn aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De meeste ploegen in de Hoofdklasse bereiden zich doormiddel van een teamtrip voor op de tweede helft van het seizoen. 

Dames

Bloemendaal:

De dames van Bloemendaal hebben hun trainingskamp afgewerkt in Marbella, Zuid-Spanje. Het trainingskamp was een ideale voorbereiding voor de Mussen – die momenteel op de negende plek staan – om de tweede seizoenshelft te handhaven in de Hoofdklasse.

hdm:

Hdm is na de Europa Cup Zaal afgereisd naar de hoofdstad van Spanje, Madrid. De dames uit Den Haag staan op de achtste plek en moeten in de tweede seizoenshelft nog een aantal punten bij elkaar sprokkelen om zeker te zijn van lijfsbehoud. Momenteel heeft de ploeg vier punten boven de play-out-streep.

Victoria:

Promovendus Victoria heeft haar trainingskamp afgelegd in Barcelona. Momenteel staan ze op de elfde plek en vechten de vrouwen uit Rotterdam tegen degradatie.

Pinoké:

Pinoké dames 1 heeft ook de zon opgezocht in Spanje, net als de vele andere ploegen in de Livera Hoofdklasse. Barcelona was de bestemming. De dames hebben niet stilgezeten. Maar liefst drie trainingen en twee wedstrijden zijn er gespeeld.

Laren:

Laren is op bezoek geweest bij onze buren in België. De vrouwen uit Noord-Holland hebben zich in Antwerpen voorbereid op de tweede seizoenshelft.

Heren

Rotterdam

De heren uit Rotterdam laten zien dat er niet alleen maar gehockeyd wordt op trainingskamp. Af en toe is er ook tijd voor een frisse duik.

Hurley:

Hurley was ook aanwezig in de hoofdstad van Spanje. De Australiër Matthew Willis werd op zijn verjaardag even in het zonnetje gezet.

Almere:

Een bijzondere trip is die van Almeerse Heren 1. Een trainingsstage naar Zuid-Afrika. De mannen uit Flevoland hebben onder andere een clinic in Langa gegeven, een buitenwijk van Kaapstad.

Klein Zwitserland:

View this post on Instagram

Barcelona 2020🇪🇸

A post shared by Klein Zwitserland Heren 1 (@kleinzwitserlandheren1) on

De spelers van Klein Zwitserland bereiden zich voor de tweede helft van de competitie voor in Barcelona, een weerzien met voormalig KZ-speler Govert Soeters, die bij hockeyclub Junior speelt. De Hagenezen staan op de tiende plaats en moeten zich behoeden voor degradatie.

Kampong:

View this post on Instagram

Marrakech 2020. Swipe ting 👉🏾📸 #teamtrip

A post shared by Terrance Pieters (@terrancepieters) on

Ook een bijzondere trip was die van Kampong heren 1. De Utrechters bezochten Marrakesh in Marokko. Een van de hoogtepunten was de luchtballonvaart.

Pinoké:

De laatste Spaanse bestemming is Cádiz. Pinoké heeft zich in Zuid-Spanje duidelijk vermaakt, maar ook goed voorbereid. De Amsterdammers staan in de Hoofdklasse in niemandsland. Handhaving is zo goed als zeker binnen en de play-offs zijn heel ver weg.


Wat vind jij? Praat mee...