Ziggo zendt topper tussen Bloemendaal en Kampong live uit

Ziggo is komend weekend live bij de wedstrijd tussen Bloemendaal en Kampong. Het mannenduel is daarom verzet naar 12.45 uur. De NOS is zondag in Amsterdam. Zij zenden een samenvatting uit van Amsterdam – Den Bosch bij de vrouwen en Amsterdam – HGC bij de mannen. Die is te zien in de uitzending tussen 18.00 en 19.00 uur. Zoals gebruikelijk is hockey.nl dit weekend ook aanwezig bij Hoofdklasse- en Promotieklasse wedstrijden. 

Dit weekend is er bij de mannen een dubbele speelronde. De samenvattingen van de duels op vrijdagavond zie je zaterdag op de site van hockey.nl. De samenvattingen van alle Hoofdklasse-wedstrijden van aanstaande zondag zijn te zien bij Ziggo Sport. Het programma Hoofdklasse Hockey begint om 22.45 uur en duurt een half uur.

De herhalingen van Hoofdklasse Hockey zijn te zien op:

  • Zondag op maandag van 00.45 uur – 01.15 uur
  • Maandag van 09.55 uur – 10.25 uur
  • Maandag van 18.15 uur – 18.45 uur
  • Maandag op dinsdag van 00.00 uur – 00.30 uur

Hockey.nl

Hockey.nl is vrijdagavond aanwezig bij de Hoofdklasse Heren bij het duel tussen Den Bosch en Amsterdam. Zondag zijn we in de Livera Hoofdklasse Dames bij Amsterdam – Den Bosch en Oranje-Rood – SCHC. Bij de mannen zijn we bij Bloemendaal – Kampong, Amsterdam – HGC en Tilburg – Almere.


1 Reactie

  1. lisahockey200

    Jammer dat AMS-DB niet live wordt uitgezonden..


Wat vind jij? Praat mee...