Vanavond eerste ronde Gold Cup Heren, hockey.nl bij Upward-Laren

Na de bekerouverture van de dames vorige week, is het deze week tijd voor de heren. Vrijdagavond wordt de eerste ronde van de Silver Cup gespeeld, vanavond (donderdagavond) begint de strijd in de Gold Cup Heren. Nog zonder hoofdklassers, maar wel met een aantal interessante wedstrijden. hockey.nl is aanwezig bij het duel tussen Upward, koploper in de Overgangsklasse A, en promotieklasser Laren. 

Ook in Zeist staat een interessante wedstrijd op het programma: de derby tussen Phoenix en Schaerweijde. Phoenix staat met onder meer Upward bovenaan in de Overgangsklasse Poule A, terwijl de ambitieuze buurman dolgraag wil promoveren naar de Hoofdklasse. Hoe groot het kwaliteitsverschil tussen beide ploegen is, wordt donderdagavond duidelijk op het sportpark aan de Koeburgweg in Zeist. Alle bekerwedstrijden beginnen om 20.30 uur.

Stuur je mooiste bekerfoto’s en -video’s op

De uitslagen van de eerste ronde in de Gold Cup staan vanavond zo snel mogelijk hier op hockey.nl. De uitslagen zijn per regio ook gemakkelijk te controleren in de Standenmotor. Vanavond een bekerwedstrijd bezoeken, kan natuurlijk ook. Maak je daar mooie foto’s of video’s deel die dan met ons. De mooiste zetten we op hockey.nl of delen we via onze social media-kanalen. Inzenden kan via Instagram (@hockeynl), WhatsApp (06-57862503) of mail (redactie@hockey.nl).

Eerste ronde Gold Cup Heren

Regio Noord-Oost
Groningen – Hattem
Naarden – Huizen
Upward – Laren
Ede – Nijmegen
Union – Zwolle

Regio Zuid-Oost
Berkel-Enschot – Helmond
Oss – Zwart-Wit
IJsseloever – Push
Breda – Were Di

Regio Zuid-West
Leiden – hdm
Leonidas – Cartouche
Berkel-Rodenrijs –Victoria
Alphen – Alecto
Zoetermeer – Ring-Pass

Regio Noord-West
Xenios – Voordaan
AMVJ – HBS
Phoenix – Schaerweijde
Hilversum – Qui Vive
Reigers – HIC
Gooische – SCHC


1 Reactie

  1. noahhcad1

    Echt stom


Wat vind jij? Praat mee...