LIVE: finale Gold Cup Den Bosch – Pinoké

Pinoké won donderdagavond de eerste Gold Cup in de historie. Bekijk hier de wedstrijd, inclusief voor- en nabeschouwingen, terug:

Rob Reckers, oud-international en de vaste analist van hockey.nl, laat rond het duel zijn licht schijnen op de verrichtingen van beide bekerfinalisten. Vooraf zijn ook de coaches van Den Bosch en Pinoké te gast om vooruit te blikken op de finale. Na afloop zenden we ook de uitreiking van de beker live uit en interviewen we de hoofdrolspelers.

Den Bosch won zondag de generale van Pinoké

Den Bosch en Pinoké bereikten allebei de eindstrijd na een spectaculaire halve finale. Den Bosch was daarin na shoot-outs te sterk voor Amsterdam. Pinoké versloeg buurman Hurley eveneens na shoot-outs. Voor Den Bosch zit na de bekerfinale het seizoen erop, Pinoké moet nog play-out spelen om het hoofdklasserschap veilig te stellen. Dat kwam overigens onder meer door de 5-1 nederlaag van Pinoké afgelopen zondag tegen datzelfde Den Bosch.

Finale Gold Cup Dames

Hockey.nl zond vorige week donderdag ook live de finale van de Gold Cup voor dames uit. In Bloemendaal ging de thuisclub uiteindelijk met de grote Gold Cup aan de haal door hdm te verslaan. Daar had de ploeg van coach Teun de Nooijer wel shoot-outs voor nodig. Kijk hieronder de bekerfinale terug.


3 Reacties

  1. zhs

    Bedankt hockey.nl dat we kunnen mee kijken maar zou u niet elke actie willen herhalen daar gaat het spel te snel voor alvast bedankt

  2. stanthoolen

    Bedankt voor het uitzenden, top!

  3. Jeroen Mansier

    Graag gedaan Stan en Lars. Met veel plezier gemaakt. Én bedankt voor de tip. Dat horen we ook graag en nemen we mee bij een volgende uitzending. Tot dan!


Wat vind jij? Praat mee...