Damesfinale Silver Cup zaterdag in Venlo, mannen naar 19 juni

De dames van GHBS en Delta Venlo spelen aanstaande zaterdag (4 juni, 15.00 uur) de finale van de Silver Cup. De eindstrijd wordt – na overleg met beide teams – gehouden op het complex van de Limburgse ploeg. De finale van de mannen tussen Houten en Eindhoven zal plaatsvinden op zondag 18 juni. Die wedstrijd wordt gehouden op IJsseloever.

GHBS en Delta Venlo haalden de finale nadat zij de eersteklassers HOD (1-1, na shoot-outs) en Nieuwegein (2-1) versloegen in de halve eindstrijd. Eigenlijk zou de finale van het bekertoernooi gehouden worden op neutraal terrein, maar in goed overleg is Venlo de locatie geworden. De wedstrijd begint zaterdagmiddag om 15.00 uur.

De Silver Cup is bij de dames momenteel nog in handen van EHV, de titelverdediger van seizoen 2018/2019. De ploeg uit Enschede versloeg toen AMVJ in de finale. De twee bekerseizoenen die volgden, werden door het coronavirus niet afgemaakt. Bij de mannen is Alphen de titelhouder. In 2019 wonnen zij van Zoetermeer.

Mannenfinale op 19 juni

Ook de finale bij de mannen is bekend. Daar treffen op zondag 19 juni de mannen van Houten en Eindhoven elkaar. Later dan de damesfinale, omdat de mannen van Eindhoven play-offs spelen om een plek in de Overgangsklasse. De Silver Cup-wedstrijd bij de heren wordt wel op neutraal terrein gespeeld: op het complex van IJsseloever. De mannenfinale begint om 12.45 uur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GHBS Dames 1 (@ghbsdames1)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HC Houten Heren 1 (@hchoutenheren1)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HC Eindhoven H1 (@eindhovenh1)

 


Wat vind jij? Praat mee...