Gold Cup Dames donderdag LIVE op hockey.nl

De finale van de Gold Cup tussen Oranje-Rood en Hurley is donderdagavond live te zien op de site, app en het YouTube-kanaal van hockey.nl. De wedstrijd start om 20.30 uur. Vanaf 20.15 uur blikken we met trainers en gasten vooruit op de eindstrijd, na de wedstrijd is er de uitreiking van de beker en de reacties van de hoofdrolspelers. Het commentaar bij de wedstrijd wordt verzorgd door Reemt Borcherts. 

De eerste Gold Cup werd vorig jaar bij de dames gewonnen door Bloemendaal. Ook dat duel was destijds live te zien bij hockey.nl. De ploeg van Teun de Nooijer versloeg hdm met shoot-outs. Oranje-Rood plaatste zich voor de finale door in de kwartfinale SCHC en in de halve finale Pinoké te verslaan. Hurley had een wat eenvoudiger programma. De ploeg van Patrick Bakker stond in de halve- en kwartfinale tegenover de promotieklassers Were Di en Almere. Beide duels werden relatief eenvoudig gewonnen. Voor Hurley is de Gold Cup de enige mogelijkheid op een prijs dit jaar, Oranje-Rood heeft zich inmiddels ook al geplaatst voor de play-offs om de landstitel.

Gold Cup Heren ook live

De Gold Cup finale van de mannen is dit jaar een strijd tussen Pinoké en Amsterdam. Pinoké staat voor het tweede jaar op rij in de eindstrijd, nadat de Amsterdammers vorig seizoen de beker wonnen ten koste van Den Bosch. De bekerfinale bij de mannen staat gepland voor vrijdag 17 mei, maar is afhankelijk van een eventuele deelname van Amsterdam aan de play-offs. Ook de Gold Cup Heren zendt hockey.nl live uit.

 

 

 


Wat vind jij? Praat mee...