Halve finales Silver Cup Zoetermeer en AMVJ live op hockey.nl

Wederom LIVE hockey op hockey.nl. We zenden vrijdag 14 juni de halve finales in de Silver Cup rechtstreeks uit via hockey.nl/live, de hockey.nl-app en ons YouTube-kanaal. Het gaat om de wedstrijden tussen AMVJ en Zoetermeer, die zowel bij de dames als de heren tegen elkaar hebben geloot in de bekercompetitie. De mannen starten om 19.00 uur, de vrouwen om 21.00 uur. De duels worden in het Wagener Stadion gespeeld.

Het uitzenden van beide duels is mogelijk door een test van het bedrijf United – leverancier op het gebied van televisie- en mediaproducties – voor de Olympische Spelen in Tokio 2020. United verzorgt op die Spelen onder meer de techniek rond de registratie van de hockeywedstrijden. In voorbereiding op de Spelen wil United graag tijdens officiële hockeywedstrijden hun (nieuwe) technische mogelijkheden in het Wagener Stadion testen tijdens live-opnames.

Door de samenwerking van de olympische United-equipe en de redactie van hockey.nl kunnen we 14 juni een mooie avond live bekerhockey produceren. Met commentaar van Reemt Borcherts en presentatie van Jeroen Mansier. De uitzending van de heren begint om 18.50 uur, de vrouwen verslaan we vanaf 20.50 uur rechtstreeks vanuit het Wagener Stadion.

Vreugde bij de speelster van Zoetermeer. Foto: Oranje Pictures

Overige halve finales

Voor 14 juni staan ook de overige halve finales in de Silver Cup gepland. Bij de vrouwen speelt EHV tegen Overbos en bij de mannen Oss en Alphen. Beide duels beginnen om 20.30 uur. Deze ploegen zijn allemaal ook nog in de race voor promotie. Als een ploeg de tweede ronde van de play-offs haalt, wordt de betreffende halve finale verplaatst naar donderdag 20 juni, aanvang 20.30 uur.


1 Reactie

  1. emveo

    Wat ontzettend top dat er een oplossing voor beide clubs is gevonden. Super!


Wat vind jij? Praat mee...