Silver Cup (D): Heerhugowaard redt het niet tegen Alkemade

De dames van Heerhugowaard zijn er niet in geslaagd de derde ronde van de Silver Cup te bereiken. In eigen huis verloor de vierdeklasser met 4-1 van Alkemade, dat uitkomt in de Derde Klasse.

Zeven andere vierdeklassers slaagden er wel in zich ten koste van een derdeklasser te plaatsen voor de volgende ronde van het tweede bekertoernooi.

Scoop Delft was na het nemen van shoot-outs te sterk voor Wateringse Veld, nadat het duel in 2-2 was geƫindigd. Ook Souburgh had shoot-outs nodig om zich te ontdoen van Tempo (2-2). Woerden was in eigen huis met 3-2 te sterk voor Kikkers en Mierlo versloeg Eersel met 2-0. Dezelfde uitslag stond ook op het bord bij Prinsenbeek-Deurne in het voordeel van Prinsenbeek. Vlijmen rekende met miniem verschil af met DVS (1-0) en Dash stapte als winnaar van het veld in de confrontatie met Drienerlo: 3-2.

Derdeklasser De Kieviten, de landskampioen van 1973, dolf het onderspit tegen Spijkenisse, eveneens uitkomend in de Derde Klasse. Het werd 3-0.

Uitslagen dames

Regio Zuid-West

 

 

 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MHC Tempo Dames 1 (@tempodames1_)

Regio Noord-West

 

 

 

 

Regio Zuid

 

 

 

 

Regio Midden

 

 

 

Regio Noord

 

 

 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HCHN Dames 1 (@hchndames1)

Uitslagen eerste ronde Heren

Bij de heren stonden vrijdagavond drie inhaalwedstrijden gepland van de eerste ronde. Deze duels werden vorige week niet (uit)gespeeld.

Heeze zorgde voor een verrassing door als vierdeklasser Nuth, uitkomend in de Derde Klasse, te verslaan. Daarvoor had de ploeg wel shoot-outs nodig nadat de wedstrijd in 2-2 was geƫindigd.

Ook bij Mierlo-Eersel moesten shoot-outs de beslissing brengen na een 2-2 eindstand. In de shoot-outserie had Eersel de zenuwen het best onder controle en overleefde de openingsronde van het bekertoernooi. Boxmeer bereikte de tweede ronde van de Silver Cup ten koste van Liempde. Het werd 3-2.

Regio Zuid-Nederland

 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heeze Heren1 (@heeze_heren1)


Wat vind jij? Praat mee...