Keeper Maurits Visser helpt Den Bosch naar finale Gold Cup

In het Wagener Stadion won Den Bosch donderdagavond na shoot-outs de halve finale van de Gold Cup van Amsterdam. De Bossche doelman Maurits Visser was na afloop de gevierde man. Hij wist met twee knappe reddingen in de shoot-outs zijn team naar de finale te leiden.

De zege van Den Bosch was, kijkend naar het wedstrijdbeeld, verdiend. De ploeg van coach Eric Verboom was de fellere van de twee in het Amsterdamse Bos, creëerde de meeste kansen en strafcorners en leek gewoonweg de grootste honger te hebben naar een finaleplek in de bekercompetitie. Dat was donderdag alleen niet genoeg voor de winst in reguliere speeltijd. Met een 2-2 stand konden de ploegen zich opmaken voor de shoot-outs, waar uiteindelijk Den Bosch zegevierde.

Na afloop van de wedstrijd spraken we met een gelukkige Maurits Visser en een teleurgestelde Billy Bakker. De aanvoerder van Amsterdam was een van de twee spelers die voor de thuisploeg een shootout miste. ‘Ja dat is balen op dat moment. Maar we hadden het daarvoor al af moeten maken. We hebben maar één kwart goed gespeeld en de rest van de wedstrijd niet.’

Bekijk het interview met Visser en Bakker over deze heerlijke halve finale van de Gold Cup hierboven terug.

 


Wat vind jij? Praat mee...