Laatste kans om aan te melden voor Gold en Silver Cup

Uiteraard staan ook dit seizoen de Gold Cup en de Silver Cup op het menu. Aanmelding voor de bekertoernooien kan nog tot en met woensdag 24 augustus. Inmiddels hebben 271 teams zich ingeschreven voor het bekerprogramma, dat in 2016 weer nieuw leven werd ingeblazen.

De KNHB geeft aan dat tenminste 143 dames- en 128 herenteams meedoen aan de beker. Afgelopen seizoen gingen de vrouwen van Den Bosch en de mannen van Klein Zwitserland er met de Gold Cup vandoor. De Silver Cup belandde in de prijzenkast bij GHBS (vrouwen) en Houten (mannen).

Aan de Gold Cup doen teams mee uit de Hoofdklasse, Promotieklasse en de Overgangsklasse. Bovendien plaatsen de beste vier teams van de Silver Cup van het afgelopen seizoen zich voor het belangrijkste bekertoernooi. De Silver Cup is bedoeld voor standaardteams uit de Eerste Klasse en lager.

De Gold Cup begint dit seizoen op donderdag 15 september, als de dames hun eerste ronde spelen. Een dag later komen de dames in de Silver Cup in actie. Op 22 en 23 september beginnen de mannen in de Gold Cup en de Silver Cup.

<< Wil je jouw team inschrijven of meer informatie vinden over de bekertoernooien? Bekijk dan deze pagina op de site van de KNHB >>


1 Reactie

  1. Jochem Arts

    Leuk dat het weer terug is. Brengt zoveel sfeer op de club op vrijdagavond. Nu al zin in 23 september!


Wat vind jij? Praat mee...