Loting halve finales Gold Cup Dames bekend

De loting voor de halve finales in de Gold Cup bij de dames is bekend. Pinoké neemt het in de halve finale thuis op tegen Oranje-Rood. Almere reist af naar het Amsterdamse Bos om het tegen Hurley op te nemen.  De wedstrijden worden gespeeld op donderdag 4 april.

In de kwartfinale van de Gold Cup nam Pinoké het op tegen Groningen en won met 3-0. Tegenstander Oranje-Rood kreeg in Eindhoven mede-hoofdklasser SCHC op bezoek. De ploeg van Tina Bachmann won het duel met 2-0.

Voor Hurley stond een uitwedstrijd tegen Were Di op het programma. Door een 1-4 overwinning plaatste de ploeg zich voor de laatste vier van de Gold Cup. Promotieklasser Almere speelde thuis tegen Tilburg en won net als Hurley met 4-1.

Vorig seizoen strandden Pinoké, Oranje-Rood en Almere in de derde ronde van het bekertoernooi. Alleen Hurley bekerde verder. Uiteindelijk werd in de halve finale verloren van hdm, dat uiteindelijk de finale verloor van Bloemendaal.


2 Reacties

  1. hairybird

    Speelt Almere niet automatisch thuis omdat ze een klasse lager spelen? Of geldt die regel niet meer in de halve finale?

  2. rubengraafland

    Hi, die regel geldt inderdaad niet meer vanaf de halve finales. Zie ook https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/alles-over-de-gold-cup-2018-2019


Wat vind jij? Praat mee...