Silver Cup (D): Snelle treffer Eindhoven genoeg voor finaleplek

Een treffer in de tweede minuut van het duel tegen Gooische was voor Eindhoven vrijdagavond voldoende om een plek in de finale te bereiken. Dat wordt een Brabants onderonsje: Eindhoven speelt tegen Oss, dat won van Schiedam. De finale is zondag op het terrein van Schaerweijde in Zeist, aanvang 12.30 uur.

Op Gooische namen twee kampioenen uit de Eerste Klasse het tegen elkaar op vrijdagavond. Al na twee minuten was het raak voor uitploeg Eindhoven, door een goal van Ilse Koch. De toeschouwers kregen echter verder geen goals meer voorgeschoteld. De goal van Koch was doorslaggevend en dat betekent dat Eindhoven in de finale staat zondag. Zo kunnen de Brabanders hun succesvolle seizoen wellicht met nóg een kampioenschap afsluiten.

Laatste training voor de halve finale van de Silvercup🏆. Vrijdag spelen we om 20:30 tegen ‘t Gooische in Hilversum. Ready to rock💪 #workhard #beproud

Geplaatst door HC Eindhoven Dames I op Dinsdag 15 mei 2018

In Oss kon het publiek van meer doelpunten genieten. De dames van Schiedam openden daar de score, maar zagen Oss vervolgens sterk terugkomen tot 3-1. Schiedam deed in de laatste minuut nog wat terug, maar dat bleek slechts een goal voor de statistieken. Thuisclub Oss ging er met de winst vandoor en mag zich gaan opmaken voor de finale tegen Eindhoven.

Almost D-day!! Morgen halve finale van de Silver Cup THUIS om 20.30 uur tegen Schiedam! Wij hebben er zin in💪🏼💥💪🏼💥!! #mhcossdames1 #silvercup #staatieindeagenda?

Geplaatst door MHC Oss Dames 1 op Donderdag 17 mei 2018

 


1 Reactie

  1. christel-reniers

    De foto bovenaan is gemaakt door Maud Reniers. Graag vermelding hiervan.


Wat vind jij? Praat mee...