Silver Cup (H): Helmond buigt 2-0 om in 2-3 en staat in finale

Helmond heeft zich vrijdagavond ten koste van De Reigers geplaatst voor de finale van de Silver Cup Heren. De Reigers namen een 2-0 voorsprong, maar de Brabanders kwamen vervolgens erg sterk terug. Naarden is de tegenstander van Helmond in de finale, na een 0-2 zege op Zoetermeer. De finale (aanvang 14.45 uur) vindt zondag plaats op Schaerweijde.

Zoetermeer, middenmoter in de Eerste Klasse, schopte het knap tot in de halve finale van de Silver Cup, maar moest vanavond toch zijn meerdere erkennen in Naarden, dat kampioen werd in de competitie. Bij Naarden werd de totale score geproduceerd door Wouter Leurink. Zowel in de eerste als in de tweede helft was hij trefzeker uit een strafcorner.

MATCHDAY! πŸ†πŸ’ͺπŸ†πŸ’ͺπŸ†Halve Finale KNHB Silver CupMHC ZOETERMEER vs. HC NAARDEN20:30 uur | Van der Hagenstraat 19, ZoetermeerTot vanavond!

Geplaatst door Naarden Heren 1 op Vrijdag 18 mei 2018

De Reigers piepten net naast de play-offs om promotie naar de Overgangsklasse, en grijpen nu ook mis in de Silver Cup. De thuisploeg kwam nog wel op een 2-0 voorsprong, maar zag Helmond, onder andere door twee strafcorners van Paul Meijerink, sterk terugkomen. Helmond plaatst zich daardoor voor de finale komende zondag.

MATCHDAY!!!HALVE FINALE BEKERHOCKEY!MHC De Reigers H1 – H.C. Helmond H120.30u @ sportpark "arnolduspark" te…

Geplaatst door Hc Helmond Heren 1 op Vrijdag 18 mei 2018


Wat vind jij? Praat mee...