Uitslagen Gold Cup: dames Bloemendaal verslaan HDM

De dames van Bloemendaal hebben de kwartfinales van de Gold Cup bereikt. In Den Haag werd HDM donderdagavond met 4-1 verslagen. Ook titelverdediger SCHC schaarde zich bij de laatste acht ten koste van Oranje-Rood (2-4).

Voor overgangsklassers Xenios en Myra was de derde ronde het eindstation. Xenios verloor op eigen veld met 7-1 van landskampioen Amsterdam en Myra ging met 7-0 onderuit tegen promotieklasser HIC.

Den Bosch, koploper in de Tulp Hoofdklasse, had aan een doelpunt genoeg om promotieklasser Nijmegen te verslaan. Victoria, eveneens promotieklasser, had shoot-outs nodig om stadgenoot en promotieklasser Leonidas te verslaan. Het duel was in reguliere speeltijd in 3-3 geëindigd. Ook promotieklasser Huizen en hoofdklasser Tilburg bereikten de kwartfinales. Huizen versloeg promotieklasser Laren met 4-1 en Tilburg was met 2-1 te sterk voor Push, uitkomend in de Promotieklasse.

Uitslagen derde ronde Dames

Regio West

 

 

 

Regio Midden-Zuid

 

 

 

Redding Push-keepster Bente Wester. Foto: Rogier Balk

Lotte van Dongen wordt gefeliciteerd na haar treffer voor Tilburg tegen Push tijdens de derde ronde van de Gold Cup. Foto: Rogier Balk

Lauren van der Geld van Tilburg in en duel om de bal. Foto: Rogier Balk

De strafcorner van Lotte van Dongen. Foto: Rogier Balk

Ageeth Boomgaardt en Maartje Paumen spreken de speelsters van Tilburg toe. Foto: Rogier Balk

Uitslagen derde ronde Heren

In de Gold Cup Heren stonden donderdagavond drie inhaalwedstrijden op het programma. Vorige week werden in totaal vijf duels in de derde ronde afgelast vanwege de slechte weersomstandigheden. De wedstrijden Roomburg-HDM en Qui Vive-Pinoké worden ingehaald op donderdag 16 november.

Donderdagavond schaarden Almere, Cartouche en Tilburg zich voor de kwartfinales bij de al geplaatste ploegen van Laren, Oranje-Rood en Kampong.

Promotieklassers Almere en Cartouche hadden shoot-outs nodig voor de winst. Hun beide wedstrijden eindigden in 1-1. Almere schakelde zodoende overgangsklasser Forescate uit en Cartouche had tegen eveneens promotieklasser Hurley de zenuwen beter in bedwang. Promotieklasser Tilburg was in Bilthoven met 4-2 te sterk voor SCHC, dat ook uitkomt op het tweede niveau.

Regio West

 

Regio Midden-Zuid


Wat vind jij? Praat mee...