Uitslagen Gold Cup: Groningen en Huizen al uitgebekerd

In de tweede ronde van de Gold Cup voor de dames werden een hoop spannende duels uitgevochten. QZ won de Nijmeegse derby, Bloemendaal won de derby tegen HBS. Opvallend is dat hoofdklassers Groningen, Huizen en Nijmegen, voor het eerst in actie deze ronde, direct werden uitgeschakeld.

Uitslagen Gold Cup Dames ronde 2

MOP D1 – Klein Zwitserland D1 2-1
Victoria D1 – Helmond D1 4-0
Leonidas D1 – Push D1 1-0
Rotterdam D1 – hdm D1 1-2
Were Di D1 – Union D1 1-1 Were Di wso
QZ D1 – Nijmegen D1 2-1
Terriërs D1 – Rood-Wit D1 2-3
Voordaan D1 – Hurley D1 2-6
Pinoké D1 – Groningen D1 2-2 Pinoké wso
HBS D1 – Bloemendaal D1 1-3
Alecto D1 – Almere D1 0-2
Wageningen D1 – Huizen D1 3-2


4 Reacties

 1. NienkeSiemons

  Pinoke-groningen is wel bepaald door shoot-outs! Na reguliere speeltijd was het 2-2.

 2. janswarr

  Opvallend? Helemaal niet. De meeste hoofdklasse teams zullen op halve kracht meedoen en veel spelers rust gunnen. Ze zitten niet te wachten op nog meer dubbel weekends, competitie zal altijd prioriteit krijgen. Je zou beter de Gold Cup op woensdag kunnen spelen.

  1. marijeknuvers

   Laten we eerlijk zijn. Het is nu niet bepaald de crème de la crème van de hoofdklasse die nu al uitgebekerd is. Ik zou juist zeggen dat het bekertoernooi dé kans is om een keer een wedstrijd te winnen! Bovendien speelt de OVK ook gewoon reguliere competitie.

 3. marijeknuvers

  Groningen, Huizen en Nijmegen hebben alledrie zegge en schrijve 1 van de 18 punten die ze zouden kunnen hebben..... Geen enkele reden voor hooghartigheid en dikdoenerij. Bovendien is er voldoende ruimte in de promotieklasse volgend jaar. Waar gaat het over?


Wat vind jij? Praat mee...