Uitslagen Gold Cup (H): HDM geveld door reuzendoder Roomburg

De heren van Roomburg hebben hun reputatie als reuzendoder in de Gold Cup opnieuw waargemaakt. In de achtste finales van het belangrijkste bekertoernooi was de overgangsklasser met 2-1 te sterk voor hoofdklasser HDM.

Eerder versloeg de debutant in de Gold Cup na shoot-outs promotieklasser Xenios en in de vorige ronde was de ploeg uit Leiden te sterk voor hoofdklasser en oud-winnaar Klein Zwitserland (4-3).

Qui Vive, eveneens spelend in de Overgangsklasse, slaagde er niet in om donderdagavond te stunten en door te stoten naar de laatste acht. In eigen huis werd met 3-0 verloren van landskampioen en voormalig winnaar Pinoké.

Uitstel wegens storm

Beide wedstrijden stonden twee weken geleden al op het programma, maar werden afgelast vanwege de storm die toen over het westen van het land raasde. Omdat zowel HDM als Pinoké vorige week een dubbel had in de Tulp Hoofdklasse werden deze duels verschoven naar donderdagavond.

Eerder plaatsten promotieklassers Cartouche, Almere, Tilburg en hoofdklassers Laren, Oranje-Rood en Kampong zich voor de kwartfinales van de Gold Cup.

Regio West

 


Wat vind jij? Praat mee...