Uitslagen kwartfinales Silver Cup Dames

Alle uitslagen van de kwartfinales in de Silver Cup voor dames zijn bekend. De wedstrijden werden vrijdagavond gespeeld. Om de Silver Cup wordt gestreden tussen ploegen uit de Eerste, Tweede, Derde en Vierde Klasse. Berkel-Rodenrijs was de enige overgebleven tweedeklasser in een veld met ploegen uit de Eerste Klasse. De Zuid-Hollanders gingen met 3-0 onderuit bij Overbos. 

Ook Zoetermeer bereikte vrijdagavond de halve finales na een knappe 2-1 zege op Beuningen. AMVJ en EHV bereikten de laatste vier na het nemen van shoot-outs. Alle halve finalisten komen volgend seizoen uit in de Gold Cup.

De halve finales worden op 14 juni gespeeld. Indien een halve finalist deelneemt aan de play-offs van de eerste klasse, dan wordt de halve finale op 20 juni gespeeld.

Overbos D1 – Berkel-Rodenrijs D1 3-0

Zoetermeer D1 – Beuningen D1 2-1

Bully D1 – AMVJ D1 4-4 (3-4)

Houten D1 – EHV D1 1-1 (1-4)

 


1 Reactie

  1. TimoBosma

    Zou toch goed zijn als KNHB volgend seizoen in programma loting voor de volgende rondes ook opneemt in programma en deze ook uitzend op social media kanalen. Geeft duidelijkheid en transparantie. Beter dan het nu gaat, waar je elke keer maar moet afwachten wanneer er geloot wordt en hoe dat gegaan is.


Wat vind jij? Praat mee...