Uitslagen Silver Cup (D): alle vierdeklassers uitgeschakeld

Voor de vier overgebleven vierdeklassers, Scoop Delft, Vlijmen, Mierlo en Doetinchem, is de vierde ronde van de Silver Cup het eindstation gebleken.

Scoop Delft en Mierlo stonden vrijdagavond voor een lastige opgave, want ze speelden elk tegen een eersteklasser. Scoop Delft verloor in eigen huis met 4-1 van Westland en Mierlo ging nipt onderuit tegen Wijchen (0-1). Vlijmen werd uitgeschakeld door derdeklasser Rapid (2-3) en Doetinchem moest haar meerdere erkennen in Zevenaar uit de Tweede Klasse. Het werd 3-1.

Derdeklassers Gouda, Ommoord en Gemert zorgden voor een stunt door een ploeg uit een hogere divisie te verslaan. Gouda had shoot-outs nodig om Dopie uit de Tweede Klasse uit te schakelen nadat het duel in 1-1 was geƫindigd. Ommoord versloeg tweedeklasser IJssel met 2-1 en Gemert had ook shoot-outs nodig om Nova uit de Tweede Klasse te verslaan. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1.

Tweedeklassers DSHC, Alkmaar, Castricum en Civicum schakelden elk een eersteklasser uit. DSHC versloeg Berkel-Rodenrijs met 4-0, Alkmaar schakelde Alliance (2-1) uit en Castricum was na het nemen van shoot-outs te sterk voor Noordwijk (2-2). Civicum versloeg Best met het kleinst mogelijke verschil: 1-0.

Uitslagen vierde ronde

Regio West

Regio Noord-West

Regio Zuid-West

Regio Midden

Regio Zuid

Regio Noord-Oost


Wat vind jij? Praat mee...