Uitslagen Silver Cup (D): Heerhugowaard zet monsterscore neer

De eerste ronde van de Silver Cup Dames zit erop. Vrijdagavond kwamen alleen teams uit de Vierde Klasse in actie. De winnaars komen in de volgende ronde ook derde-, tweede- en eersteklassers tegen. Heerhugowaard maakte de grootste klapper: zij zetten in en tegen Uitgeest een uitslag van maar liefst 0-16 op het scorebord.

Voor debutant Teteringen zit het Silver Cup-avontuur er alweer op. Ondanks het thuisvoordeel en de hooggespannen verwachtingen was de ploeg uit Noord-Brabant niet opgewassen tegen streekgenoot Prinsenbeek (1-4). De studenten van Scoop Delft hadden ook een doeltreffende avond. Zij wezen Strawberries met 6-2 de deur.

In het hoge noorden bleek Dash uit Hoogezand met 0-3 te sterk voor het Heerenveense Quick Stick. Spannender maakten Meppel en Flevoland het. Na de reguliere speeltijd stond de teller op 3-3 en dus moesten shoot-outs de beslissing brengen. Daarin bleek Meppel over stalen zenuwen te beschikken. De Drentse vrouwen mogen zich daarmee verheugen op de tweede ronde. Dat geldt ook voor Walcheren dat Gilze-Rijen na 1-1 en shoot-outs versloeg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HC Walcheren D1 (@hcwalcherendames1)

Uitslagen eerste ronde
Regio Zuid-West

 

 

 

 

Regio Noord-West

 

 

 

 

Regio Zuid-Midden

 

 

 

 

Regio Midden

 

 

 

Regio Noord

 

 

 

*DDHC, Oude IJsselstreek en Sneek kregen een walk-over in de eerste ronde


Wat vind jij? Praat mee...