Feestelijke ingebruikname watervelden hockeyclub Uden

Na een lange weg vol ‘hobbels’ worden bij hockeyclub Uden eindelijk de 2 nieuwe watervelden officieel in gebruik genomen. De aanleg van de velden ging niet zonder slag of stoot: eerst werden ze deels onbespeelbaar verklaard, waardoor voor het spelen van wedstrijden moest worden uitgeweken naar het Veghelse Geel-Zwart. Daarna werden de nieuwe – wél bespeelbare – velden afgekeurd. De velden zijn inmiddels gladgestreken en goedgekeurd: tijd voor een feestelijke opening.

In het weekend van 18, 19 en 20 maart vinden op en rond de velden de lang beloofde feestelijke activiteiten plaats. Op vrijdagavond is er een feest in het clubhuis voor de A-jeugd en senioren. Zaterdag 19 maart wordt een echte familiedag met feestelijke activiteiten voor alle jeugdspelers met een ballonnenwedstrijd, een springkussen en een knutselhoek. Daarnaast verzorgen de kersverse Sportvrouw van Uden Maartje Krekelaar en enkele Heren 1 en Dames 1 spelers een aantal clinics.

De officiële openingsceremonie is op zondag 20 maart. Dan wordt hockeyclub Udens Talent van 2015-2016 bekend gemaakt en het nieuwe logo van de club gepresenteerd. Het feestelijke weekend wordt na de wedstrijden van Heren 1 en Dames 1 (foto) afgesloten met een ‘Sunday After’.


Wat vind jij? Praat mee...