Clubnieuws: inzamelingsactie gestart voor getroffen Concordia

Er is momenteel geen competitiehockey. Toch gebeurt er bij de 324 hockeyclubs in Nederland genoeg. In onze rubriek Clubnieuws vind je de meest opvallende berichten van verenigingen door het hele land. Vandaag onder meer aandacht voor de inzamelingsactie voor het door de watersnood getroffen Concordia, de reünie op ’t Spandersbosch vanwege het 100-jarige bestaan en het protest van omwonenden tegen de komst van een blaashal op Overbetuwe. Heb je zelf ook een interessant nieuwsbericht over jouw club? Mail naar redactie@hockey.nl.


8 Reacties

 1. gelderlander

  Hockey jeugd zijn niet bepaald lieverdjes , ofschoon het niet bewezen is dat ze bovenstaande delicten gepleegd hebben , hebben voetbal jeugd meer discipline en treden leiders en trainers harder op . Dit weet ik uit ervaring .

  1. mrme

   Wat een onzin, niet alles over één kam scheren.

  2. SanderE

   Uit ervaring in je eigen wereld (stad)? Of ben je op de hoogte van heel NL?

 2. rustaaagh

  Harder optreden wil niet zeggen dat ze betere discipline krijgen, msc zelfs dingen stiekemer gaan doen. Overigens ervaar ik het niet zo. maar goed, als de spelen maar doorgaan ;).

 3. gelderlander

  Waarom Corona 2.0 ????????? Omdat de jeugd geen discipline kent en ouders niet ingrijpen . Ouders weten vaak niet wat hun kinderen uitspoken .

  1. mrme

   We hebben hier een boomer hoor!! Waarom Corona 2.0?? Omdat de overheid heeft gefaald in het beleid was ze voeren. Natuurlijk is het moeilijk en natuurlijk doe je het nooit goed maar ze hebben op een aantal vlakken echt gefaald. Je kan hier onmogelijk de jeugd 100% schuldig maken aan de nieuwe hoge cijfers! Snap dat je hier nu rond hangt sinds het forum van de Viva is opgeheven maar wat een rare uitspraken doe jij zeg..

 4. gelderlander

  Gelukkig zijn ze gepakt voor hun laffe daad . Het is net zo' n laffe daad als s' nachts een auto in de fik steken .

  1. mrme

   En wat denk je, voetbaljeugd of hockeyjeugd?!


Wat vind jij? Praat mee...