De Kromhouters vieren jubileum in kasteel

Op 29 januari viert THCC De Kromhouters de 70e clubverjaardag. Volgens de vereniging eenmalig op een wel heel mooie locatie: hoofdsponsor Kasteel Wijenburg heeft de deuren geopend voor de jubilerende hockeyclub.

Prinsen en prinsessen

De avond begint met een receptie voor de kinderen. En als die in een echt kasteel is, dan moet je je daar natuurlijk wel op kleden. Prinsessen, prinsen en ridders worden verwelkomd in Kasteel Wijenburg. Aansluitend is er een sponsordiner en wordt de clubverjaardag officieel geopend.

Teun de Nooijer geeft een presentatie voor de Kromhouters, er wordt geborreld in de salons van het kasteel en de jubilarissen van de club worden in het zonnetje gezet. ‘Een avond voor mooie herinneringen én om het glas met elkaar te heffen op de toekomst’, stelt de club.

Het blijft feest

Het blijft overigens niet bij die avond in het kasteel: De Kromhouters vieren hun 70-jarige jubileum bijzonder uitgebreid gedurende het verdere seizoen. Met onder andere een captains dinner, speurtocht, clinics, outdoor trainingen, feesten, de Kromhouters Rally en een reünisten-toernooi.


Wat vind jij? Praat mee...