Den Bosch start bouw nieuwe tribune

Op vrijdag 6 november is hockeyclub Den Bosch begonnen met de bouw van de nieuwe tribune. Deze moet het uitgebreide complex omtoveren tot een volwaardige topsportlocatie. Naar verwachting kan het ’tribunegebouw’ na de winterstop in gebruik worden genomen. 

De tribune biedt plaats aan 2000 toeschouwers en is voorzien van lockerruimtes, 4 kleedkamers, fysioruimten, fitness en een speelveldje. Op de verdiepingen komen ontvangstruimten, een mediaruimte, huiswerkbegeleiding en een balkon.

Toplocatie

In 2010 werd het complex van Den Bosch compleet op de schop genomen. Zo ontstond het huidige complex met o.a. 7 velden, een mini-veld en Mark Lammers Plaza. Toen is ook de ambitie geformuleerd om Den Bosch tot toplocatie te transformeren: meer comfort voor meer bezoekers, betere faciliteiten voor de hele toplijn en voldoen aan door de ‘hockeywereld’ gestelde randvoorwaarden voor het organiseren van (internationale en officiële) toernooien.

Tijdens de feestelijke start van de bouw waren afgevaardigden van provincie en gemeente, sponsoren, bestuur van de club, heren 1 en specifiek aanvoerders Gijs Campbell en Maartje Paumen aanwezig.


Wat vind jij? Praat mee...