Lekker doorhockeyen in de zomermaanden

De competities zijn inmiddels (bijna) afgelopen, maar er is hoop voor de seniorenhockeyer in bange zomerdagen. ’s Zomers worden op diverse clubs in het land verschillende activiteiten georganiseerd om de hockeyluwe maanden te overbruggen. Hier een overzicht.

Zomerhockey op Nuenen

Elke vrijdag tot de 2e week van augustus kunnen hockeyers terecht bij Nuenen voor een potje zomerhockey. Er wordt gespeeld in teams van 5 en jong en oud, man en vrouw is welkom. Tijdstip is van 20:00 uur tot 21:30 uur.

Midzomer Avondhockey op Cranendonck

Midzomer avondhockey op Cranendock is een uurtje lekker een balletje slaan, een partijtje spelen en dat alles onder begeleiding van een ervaren trainer. Midzomer avondhockey wordt georganiseerd tot en met 30 augustus 2016 van 20.45 tot 22.00 uur. Midzomer avondhockey is voor iedereen vanaf 8 jaar. Geen stick? Geen probleem! Een stick kun je lenen, dus sportschoenen en sportieve kleding zijn voldoende. Vooraf aanmelden is niet nodig. Wil je meedoen, kom je gewoon naar het hockeyveld op Sportpark De Romrijten.

Zomeravond Hockey op MyraZomerhockey Myra

Ook Myra hockeyt lekker door in de zomer. Vanaf 15 juni kan iedereen vanaf 17 jaar elke woensdagavond tussen 20:00 uur en 22:00 uur terecht voor wat partijtjes en zomerse versnaperingen. Deelname is gratis en opgeven is niet nodig.

Zomer Avond Competitie op HBS

Vanaf donderdag 16 juni kan je 4 weken lang bij HBS in Bloemendaal terecht voor een sportieve en gezellige avonden. Er wordt gespeeld in mixed teams; jong en oud, man en vrouw, goed en … minder goed. Iedereen kan meedoen! De wedstrijdjes, 3 per avond, starten om 20:00 uur. Er staan ook anderen spelletjes, naast hockey, gepland. De reeks wordt afgesloten met muziek en een barbecue. Kosten bedragen €25,00 per persoon.

Zomeravondhockey op Den Bosch

Den Bosch organiseert dit jaar, na het succes van winteravondhockey, ook Zomeravondhockey Den Boschzomeravondhockey. Dit gaat 16 juni van start en vindt elke donderdag om 20:00 uur plaats tot en met 2 weken voor de competitiestart. Dames en Heren, Senioren en Veteranen zijn welkom deel te nemen aan de competitie met wedstrijdjes 6 tegen 6. Ook niet-hockeyers mogen komen, zij betalen eenmalig €30,–. Voor leden is het gratis. Het is prettig als je je van te voren aanmeld via zomeravond@hcdenbosch.nl. Dit is geen verplichting, je kunt ook altijd gewoon binnenlopen.

Zomerhockey op Strawberries

Op de zomermaandagavonden gaan de trimhockeyers Strawberries gewoon lekker door met trimmen. Leden en niet-leden vanaf 25 jaar kunnen onder begeleiding van 2 trainers terecht bij de club uit Driehuis. Bitje en scheenbeschermers zijn verplicht, een hockeystick kan van de club worden geleend. Er zijn geen kosten verbonden voor deelname aan zomerhockey en er is ook geen aanmelding vooraf noodzakelijk. Meer info zie www.khc-strawberries.nl.

Zomeravond-hockey op Wageningen

Vanaf donderdag 23 juni gaat het Zomeravond-hockey op Wageningen weer van start. Vanaf 20:00 uur zijn alle A-leden, senioren, trimmers en veteranen welkom om gezamenlijk een balletje te slaan in partijvorm. De bar zal geopend zijn en Annouk en crew staan na afloop klaar voor een drankje en een hapje. Meer informatie staat op de website.

Zomerhockey op EMHC

Inmiddels 10 jaar geleden bedacht Joris Samson het concept ‘Zomerhockey op Foto: Joris SamsonEMHC’. De formule is simpel. Iedere dinsdagavond tijdens de zomerstop, dit jaar vanaf 14 juni tot en met 16 augustus, mag iedereen met een stick langskomen om onderling partijtjes te spelen. Gratis en voor niets, aanmelden is niet nodig. 

Teams worden ter plekke op basis van shirtkleuren geformeerd. Elke dinsdag speel je 3 tot 4 potjes van 20 minuten. Daarna is de bar geopend. Kijk op de Facebook-pagina voor meer informatie.

Zomer Avond Competitie (ZAC) op Groen-Geel

Van 3 juni tot en met 8 juli kan je elke vrijdagavond op Groen-Geel terecht voor de Zomer Avond Competitie (ZAC). 6 Weken lang speel je een competitie in gemixte teams. ZAC is voor mannen en vrouwen van 20 tot 40 jaar en heeft meer dan 600 deelnemers. Na inspanning is er ruimte voor ontspanning met entertainment, gezelligheid, drankjes en muziek.

Inschrijfgeld is €35,00 per persoon. Dit jaar zit de ZAC vol, maar volgend jaar kan jij erbij zijn.

HOD Zomerhockey

Vanaf 30 juni kan je elke donderdagavond vanaf 20:00 uur terecht op HOD voor een paar potjes hockey. Het is het 1e jaar dat de Brabantse club Zomerhockey organiseert. Wedstrijden worden gespeeld in teams van 6 personen en zijn iedere week weer anders. Veteranen, Senioren en A-jeugd zijn welkom in Valkenswaard.  Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie staat op de website.

Zomeravondhockey (ZAH) op Rotterdam

 Ook bij Rotterdam kan je terecht voor een zomerse competitie. Jij en je team spelen 7 avonden, afwisselend op donderdag en vrijdag tussen 19:30 uur en 22:15 uur, tegen andere vaste ploegen. Inschrijven kost €37,50 per persoon. Na de wedstrijden zijn er ‘hapjes & gadgets’, ‘5 spetterende themafeesten’ en ‘dj’s, bands en ander entertainment’.

Meer informatie vind je op de website.

 

ZomerHockey 2016 EdeZomerhockey op Ede

Hockeyers, niet-hockeyers, Ede-leden en anderen mogen zich allemaal melden op Ede voor
zomerhockey. Elke donderdagavond om 20:00 uur vanaf 16 juni wordt er onderling gespeeld. Afhankelijk van het animo wordt ter plekke de grootte van de teams bepaald.

 

Wordt er op jouw club ook ‘s-zomers gehockeyd? Stuur een mailtje met informatie naar redactie@hockey.nl.


Wat vind jij? Praat mee...