Gezocht: hockeyfamilie!

Je kent er vast wel een: zo’n familie waarvan meerdere generaties het hele weekend op de hockeyvereniging te vinden zijn. Kinderen spelen zaterdag in de E’tjes en staan zondag Heren 1 en Dames 1 aan te moedigen. Moeder traint het team van zoonlief op woensdagmiddag en vindt het leuk om zelf op zaterdag aan te haken bij de trimhockeyers. Pa coacht jongens A2, speelt in Veteranen A en draait z’n hand niet om voor een bardienst. En ach, een paar jaartjes commissie of bestuur houdt je mooi van de straat.

En opa en oma? Die hebben de club opgericht en (klein)kinderen het spelletje met de paplepel ingegoten. Natuurlijk staan ze bijna elk weekend aan het veld om de doelpunten van hun nageslacht te bejubelen. Bovendien verricht opa nog graag een klusje in en om het clubhuis.

Reportage

Zo ongeveer (of juist heel anders?) loopt er bij menig hockeyclub een onvervalste hockeyfamilie rond. Ken jij zo’n gezin? Of ben jijzelf onderdeel van zo’n hockeygekke familie? Laat het ons weten via redactie@hockey.nl en we gaan erop af voor een mooie reportage!


Wat vind jij? Praat mee...