HCOB opent zelfgebouwd clubhuis

Hockeyclub Overbetuwe (HCOB) nam onlangs officieel haar nieuwe clubhuis in gebruik. Het markante, duurzame pand werd gebouwd door vrijwilligers. De feestelijke opening viel samen met het familietoernooi en de benoeming van de nieuwe voorzitter Robert Jan Kwaak.

De Elster hockeyclub is sinds de oprichting 8 jaar geleden flink gegroeid tot ruim 700 leden en had dringend behoefte aan een groter clubhuis. Hoewel het nieuwe clubhuis al enkele weken in gebruik is, werd de daadwerkelijke opening goed gevierd door de leden. Velen van hen hebben een steentje bijgedragen aan de realisatie. Het nieuwe onderkomen van HCOB werd zelfs volledig gebouwd door vrijwilligers en is zelf gefinancierd.

Duurzaam clubhuis

Een groot oppervlak aan zonnepanelen op het dak zorgt voor de benodigde elektriciteit in het nieuwe clubhuis. In de kantine is een mooie bar geplaatst, die doorloopt tot buiten. Door het vele glas is er goed zicht op de velden. Ook de inrichting is in stijl; kijk maar eens naar de lampen met hockeythema.

Nog niet af

Het clubhuis is nog niet helemaal af; de bovenverdieping is behoeft nog afwerking en biedt straks plaats aan extra kleed- en vergaderruimtes die in een latere fase gerealiseerd zullen worden.

Nieuwe clubhuis HCOB-2

 


Wat vind jij? Praat mee...