Hockey.nl app vernieuwd!

Vandaag, 5 november, is de nieuwe versie van de app van hockey.nl gelanceerd. Of je nu de website gebruikt of de app, via telefoon, tablet of desktop: Hockey.nl is dé plek voor hockeyers en hockeyfans. Bekijk, lees, volg, deel, like en praat mee over jouw favoriete sport!

Wat is nieuw?

 • Een aparte versie van de app speciaal voor tablets
 • Eén of meer van je favoriete teams selecteren in één overzicht. Handig als iedereen in het gezin in een ander team speelt of als je meerdere teams wilt volgen!
 • Extra informatie bij clubs over parkeer- en betaalmogelijkheden.

Daarnaast bevat de app de zaken die je gewend bent; verbeterd qua gebruik en in een nieuw jasje:

 • Laatste nieuws, achtergronden en video’s
 • Standenmotor met de programma’s, standen en uitslagen voor het veld-, zaal- en bedrijfshockey
 • Live scorebord met de tussenstanden uit de Hoofdklasse en Oranje incl. doelpuntenmakers
 • Informatie over clubs (tenue, route, adres, telefoonnummer, etc.)
 • Fluit toolkit; handig voor op het veld

iOS

Heb je een iPhone of iPad? Dan staat er een update klaar in de iTunes Store. Of je download ‘m hier: Hockey.nl in iTunes Store.

Android

Heb je een smartphone die op Android draait, zoals Samsung of HTC? Dan moet je de app opnieuw downloaden en installeren. De nieuwe versie staat op je te wachten in de Play Store!


14 Reacties

 1. rianneveeninga

  heb nu de oude verwijdert op mijn samsung telefoon, maar nieuwe kan niet vinden als hockey.nl in typ

  1. Janneke Belt

   Zoeken op 'hockeynl' zou moeten werken, of via het linkje in dit bericht. Succes!

 2. MarcelGeerlings

  Komt er ook een nieuwe app voor de Windows Phone?

  1. Janneke Belt

   Dat is wel de bedoeling.

 3. llewelyn

  Persoonlijke mening: op tablet mooi, maar erg rommelig door de vele en vooral grote plaatjes/foto's. Traag met doorladen door al die foto's. En jammer dat je bij de wedstrijden van je clubs in de standenmotor niet meer kan zien op welk veld er gespeeld wordt en wat het wedstrijdnummer is! Als coach en scheids mis ik dat. Graag herzien. Ik laat op mijn mobiel mooi de oude versie staan, die heeft dat nog wel.

  1. Janneke Belt

   In een volgende update zal het veldnummer weer weergegeven worden.

 4. JaccoBrink

  Kan ik ook ergens zien in welke klasse er gespeeld wordt, want dat is volgens mij verdwenen ?

  1. Janneke Belt

   In een volgende update zal de klasse weer worden weergegeven.

 5. Willem-JantenWolde

  Wanneer komt de nieuwe versie uit? Omdat de naam van de velden er niet bij staan geeft dit veel verwarring bij HCS Hockey Combinatie Schiedam, (Spirit en Asvion) De jongens spelen nu onder de naam Spirit geregeld op de velden van Asvion, wat een heel ander complex is.

 6. cwaal

  Kunnen de spelreglementen compleet opgenomen worden in de app? Op dit moment is er een selectie te bekijken, maar diverse hoofdstukken zijn niet te zien (zoals "uitvoering van straffen" of "Spelregels: scheidsrechters").

 7. berge0708

  Er moet eens goed naar het spelreglement gekeken worden; het bevat veel fouten! Voorbeeld: regel 12 "straffen" : 12.3 ( het toekennen van een strafcorner) vanaf lid F. Deels betreft het hier een herhaling vd regels al gemeld in lid A t/m E en deels hoort e.e.a. in het zaalreglement ( o.a. lid H) Ik heb niet het hele reglement op de app nagekeken, maar regel 12 voorspelt niet veel goeds. Bedenk, redactie van de app , dat zo'n appje tijdens de competitie sneller geraadpleegd wordt, dan het officiële reglement!

 8. Moniquevanderende

  Ik heb de hockey app nu 2x verwijderd en opnieuw gedownload (wifi en 4G), maar krijg de klasse waarin mijn 2 dochters spelen niet in beeld. Terwijl iemand anders met iPhone 6 dit wel ziet. Rara hoe kan dit?

  1. Janneke Belt

   Hoi Monique, dat heeft te maken met de instellingen van het lettertype. Als je het lettertype iets kleiner zet, zou het zichtbaar moeten zijn!

 9. AnikavanDruten

  Fluittoolkit: het eindsignaal klinkt niet op 0:00, maar seconden (net getest: 18") later. Lijkt ook te gelden bij de kaarten.


Wat vind jij? Praat mee...