Te huur: speelsters van Gouda Dames 1

Iedereen die aan de hand van de kop van dit artikel dacht: ‘Mooi, mijn auto moet nog worden gewassen’, heeft pech. Speelsters van Gouda Dames 1 zijn zaterdag 3 september namelijk alleen in te huren door spelers en speelsters van de eigen jeugd.

De dames kunnen worden ingehuurd voor het fluiten, coachen of fotograferen van wedstrijden. Het fluiten kost 10 euro, net zoals het fotograferen. Wil je door een speelster worden gecoacht kost het voor de 1e helft 15 euro, wil je dat ze de hele wedstrijd blijft staan kost het 5 euro extra. Op de website van Gouda valt te lezen dat de dames stuk voor stuk jaren hockeyervaring hebben en staan te popelen om die kennis over te brengen op de jonge leden.

Op het gebied van fotograferen zijn er ook 2 dames met ervaring in het team. Dus acties waarbij spelers van de tegenstander het bos in worden gestuurd worden haarscherp op de gevoelige plaat vastgelegd.

Opbrengst

Dames 1 start deze actie natuurlijk niet voor niks. Het doel is om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de teamtrip die zij later dit seizoen samen gaan maken.

gouda d1

 


1 Reactie

  1. w.j.arriens

    het zou best leuk zijn om te kunnen lezen in welke klasse de Dames spelen ...


Wat vind jij? Praat mee...